Emil Boc neagă discuțiile cu Șumudică: "Sunt consternat. Universitatea Cluj are antrenor, pe Toni Petrea"

Emil Boc neagă discuțiile cu Șumudică: "Sunt consternat. Universitatea Cluj are antrenor, pe Toni Petrea"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul susține că informațiile conform cărora l-ar fi contactat pe fostul campional României sunt eronate, iar actualul tehnician al "studenților" are parte de toată susținerea sa.

Prestația modestă a echipei clujene în primele trei runde din Superligă a dus la apariția unor zvonuri despre posibila înlocuire a lui Toni Petrea. În ultimele zile a apărut și numele celui care ar putea prelua banca tehnică a Universității Cluj, Marius Șumudică.

Emil Boc s-a declarat surprins de apariția unor asemenea informații și a negat că ar fi discutat cu antrenorul în vârstă de 52 de ani. Mai mult, primarul a transmis un mesaj de susținere pentru Toni Petrea și așteaptă o victorie a "Șepcilor roșii" în partida de sâmbătă cu Dinamo.

"Sunt consternat. Eu am cerut celor din club să mă informeze măcar cu un minut înainte de orice lucru pe care îl fac. O spun cu toată sinceritatea, Universitatea Cluj are antrenor, îl are pe Toni Petrea. E un antrenor bun, performant. Cine putea să creadă că mergi la Craiova și îi bați pe teren propriu? A fost o mobilizare de excepție sub conducerea sa.

Nu știu să fiu intervenit vreun eveniment de altă natură. Vom avea ședință de Consiliu Local și îl voi întreba pe președintele Radu Constantea. Universitatea are stabilitate, are antrenor, are susținerea orașului. Îi așteptăm pe băieți să vină de la Mediaș cu trei puncte pentru că au demonstrat că se poate. Restul e cancan.

Am respect pentru Șumudică, dar nu am avut nicio idee în această direcție sau vreo discuție. Fiecare își caută locul pe această piață. Repet, U are un antrenor pe care îl cunosc, e un om serios, profesionist, a demonstrat și la FCSB.

Aici are independență totală, are stabilitate financiară, un climat stabil al orașului și un brand fantastic al orașului în spatele său. Știu că e greu să fim în play-off, dar ar trebui să fim într-o zonă confortabilă pe care să putem construi.

Până când clubul nu scoate un cuvânt, lumea trebuie să știe că avem antrenor. Clubul nu are vreun motiv să scoată vreun cuvânt. Avem antrenor, avem echipă, avem totul în regulă", a spus Emil Boc la Napoca Live.

loading...
Comenteaza