Emil Boc nu și-a pierdut încrederea în "Șepcile roșii": "Au demonstrat că pot să treacă peste momentele grele"

Emil Boc nu și-a pierdut încrederea în "Șepcile roșii": "Au demonstrat că pot să treacă peste momentele grele"
| Foto: facebook.com/EmilBoc

Primarul e de părere că seria de meciuri fără victorie a Universității Cluj se va opri curând și "studenții" vor rămâne în prima ligă.

Deși elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au câștigat un singur meci în 2023, Emil Boc nu și-a pierdut încrederea în echipa clujeană. Edilul consideră că forma slabă va trece rapid, iar "U" Cluj va câștiga din nou.

Mai mult, Boc și-a exprimat din nou încrederea în capacitatea lui Ioan Ovidiu Sabău de a menține "Șepcile roșii" în Superligă.

"Este adevărat, Universitatea Cluj a fost defavorizată de arbitraje în acest sezon. Au fost multe faze în care nu am primit penalty sau am fost sancționați. Dacă a fost deliberat sau au fost greșeli cum se întâmplă peste tot în lume, nu pot să îmi dau seama.

În primul rând trebuie să ne uităm la calitatea jocului. În acel meci de la Craiova, "U" Cluj a jucat lamentabil. Trebuie să creștem valoarea jocului și atunci și fotbalul va fi mai bun cu noi. E adevărat că trebuie să evidențiem aceste nedreptăți care s-au întâmplat.

Eu m-aș concentra însă pe ceea ce a spus Neluțu Sabău, trebuie mai multă concentrare. El și-a asumat ce are de făcut și cred în această echipă. În primele meciuri au demonstrat că se poate.

Au demonstrat că pot să treacă peste momentele grele. Cum spuneau bunicii, după vreme rea vine și vreme bună. Vor veni și rezultatele bune", a spus Boc la ZIUA Live.

Comenteaza