Video Emil Boc, pronostic îndrăzneț înainte de "U" Cluj - CS U Craiova: "Băieții au demonstrat că pot câștiga oriunde"

Emil Boc, pronostic îndrăzneț înainte de "U" Cluj - CS U Craiova: "Băieții au demonstrat că pot câștiga oriunde"
| Foto: ZIUA de Cluj

Primarul e convins că elevii lui Ioan Ovidiu Sabău pot obține un rezultat pozitiv împotriva uneia dintre candidatele la titlul din Superligă.

Încurajat de rezultatul de la Arad, unde Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0, Emil Boc e de părere că seria rezultatelor bune poate continua. Ca de fiecare dată înaintea unei etape, primarul a oferit un pronostic și cred că "studenții" nu vor fi învinși de CS U Craiova.

"Avem meciuri grele, cu Craiova, cu FCSB. Dar le luăm pe rând, întotdeauna următorul meci e cel mai greu. La cât mă pricep, chiar dacă Universitatea Craiova e în top 3, Universitatea Cluj nu va pierde. Avem un program infernal, dar am încredere.

Băieții au demonstrat că pot câștiga oriunde. Trebuie concentrare, nu pot uita cele două puncte pierdute la Sibiu. Echipa e una consolidată, e puternică. Are un antrenor care a demonstrat, un management bun. Lotul e așezat, competitiv, avem jucători maturi.

Sunt și doi lideri, Nistor și Chipciu, care trag echipa după ei. E și Sabău, care are și dimensiunea de glorie a fotbalului românesc, dar și știință de carte. Aceste ingrediente mă conving că sunt condiții să mergem mai departe. Și nu în ultimul rând, cum să nu joci când ai asemenea suporteri?", a declarat Emil Boc la ZIUA Live. 

Comenteaza