Emoţii pentru "U" Cluj înaintea meciului cu FC Braşov. Gripa a decimat echipa

Emoţii pentru
Proaspăt venit pe banca şepcilor roşii, tehnicianul Adrian Falub este pus deja în impas, echipa alb-negrilor confruntându-se cu probleme serioase înaintea meciului de mâine, cu FC Braşov.

 

Mai precis, din cauza unei gripe, antrenorul Universității Cluj nu se va putea baza pe mai mulți jucători. Raul Ciupe şi Vlad Morar nu vor putea face deplasarea din cauza unei răcelii, în timp ce atacantul olandez Geoffrey Castillion va rămâne şi el acasă, având probleme mai vechi.

"Avem şi noi probleme, avem mulţi jucători răciţi. Vedem cine va putea face deplasarea pentru că avem patru-cinci jucători în pericol de a nu face deplasarea. Pe urmă mă gândesc cu siguranţă să facem ceva încât să înscriem.

În ultimul meci ne-am creat cinci ocazii şi nu am reuşit să dăm gol. Pe de altă parte, Lemnaru e un jucător care cunoaşte foarte bine campionatul din România, în comparaţie cu celelalte vârfuri pe care le avem noi azi. Un jucător care cunoaşte jucătorii, face parte de mai mult timp din lot. Dar important e că avem soluţii în atac", a declarat Falub.

Tehnicianul a recunoscut că meciul împotriva formaţiei braşovene nu va fi unul uşor, întrucât echipa adversă are un lot foarte puternic.

"Se întâlnesc două echipe care au mare nevoie de puncte, care luptă pentru un loc în liga I şi anul viitor. Noi suntem puţin în suferinţă pentru că avem meciuri în care nu am reuşit să câştigăm, nu am reuşit să marcăm, vom vedea.

Au trecut câteva zile de când suntem la echipă, toată lumea e conştientă, cred că şi jucătorii sunt conştienţi că e un meci extrem de important pentru noi şi cred că ăsta e lucrul primordial. Nu ne va fi uşor pentru că întâlnim o echipă bună care s-a schimbat acum în iarnă, o echipă masivă cu jucători foarte puternici şi ne va fi foarte greu. Avem şi noi jucători care trebuie să demonstreze şi ei că vor să rămână în liga I", a precizat antrenorul "Şepcilor roşii".

Comenteaza