Ţenter: "Am jucat ceea ce îmi doresc de multă vreme, dar nu e totul decis"

Ţenter:
Prestaţia de ieri a baschetbaliştilor lui "U" Mobitelco, în meciul doi al "sferturilor" cu BC Mureş (76-58), l-a mulţumit pe tehnicianul campioanei, Marcel Ţenter. Acesta le-a cerut elevilor săi să rămână concentraţi, deşi conduc cu 2-0 la general.

"Am jucat ceea ce îmi doresc de multă vreme să văd în teren, pentru că asta se întâmplă, în general, la antrenament. Eu sunt familiarizat cu acest joc, acesta este baschetul pe care îl ştim şi cred că, dacă reuşim să menţinem acest ritm şi această concentrare şi fluiditate, nu cred că vom avea probleme la Mureş. Astăzi (ieri - n.red), noi am jucat mai bine. Este 2-0, însă nu este totul decis. Sigur, presiunea este acum pe ei, trebuie să rămanem foarte concentraţi, seria continua şi nu avem voie să ne relaxăm", a declarat Ţenter după meci.

"U" Mobitelco a câştigat ambele întâlniri de la Cluj, scor 74-72 şi 76-58 (vezi aici cronica meciului de aseară). Săptămâna viitoare, seria se va muta la Mureş. Sferturile de finală ale Diviziei A se joacă după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri". Dacă va fi nevoie, partida decisivă se va disputa la Cluj.

Etichete
Comenteaza