Ţenter anunţă revenirea lui Tyler Morris la Cluj

Ţenter anunţă revenirea lui Tyler Morris la Cluj
Invitatul emisiunii “Fără Fileu”, moderată de Alin Fornade la REALITATEA FM Cluj, fostul antrenor al formaţiei “U” Mobitelco, Marcel Ţenter, a dezvăluit ieri că baschetbalistul american Tyler Morris, accidentat grav la finele anului trecut, este aproape de o revenire la fosta campioană a României.

Jucătorul a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucişat anterior după ce în luna decembrie a anului trecut, în timpul partidei de la Cluj cu Antwerp Giants, din EuroChallenge, a aterizat greşit la o fază de joc. "Morris este refăcut din punct de vedere medical, dar îi va trebui timp pentru a reveni la forma iniţială. Din câte ştiu eu este aproape de un nou contract cu «U» Mobitelco. Echipa are nevoie de el aici", a declarat noul antrenor al lui Gaz Metan Mediaş, formaţie cu care va ataca din sezonul viitor o participare în grupele EuroChallenge, dar şi câştigarea titlului.

Cum fosta sa formaţie se află în plin proces de reconstrucţie, Ţenter ezită să-şi direcţioneze foştii elevi către Mediaş. "Intenţia mea nu este să distrug. În condiţiile în care clubul nu îşi va dori să continue colaborarea cu vreun jucător, abia apoi mă voi gândi să-l duc la Mediaş. În acest moment «U» Mobitelco este în proces de reconstrucţie atât ca echipă, cât şi din punct de vedere financiar. Sunt într-un moment în care scopurile mele nu mai coincid cu cele ale clubului. Mircea Cristescu (preşedintele executiv al clubului - n. red.) a înţeles opţiunea mea, am avut o colaborare foarte bună. El este, practic, omul care ţine baschetul masculin în picioare şi sunt sigur că m-a înţeles din punct de vedere profesional. Clujul este casa mea, sunt foarte multe lucruri care mă leagă de oraş, dar în viaţa sportivă asemenea lucruri se pot întâmpla. Obiectivul (câştigarea titlului - n. red.) a fost atins, aveam nevoie de o nouă provocare, iar aceasta a fost Mediaşul", a conchis Ţenter.

 

 

Comenteaza