Ţenter: "Distracţia s-a terminat. Începe campionatul!"

Ţenter:
Antrenorul campioanei "U" Mobitelco, Marcel Ţenter, a prefaţat play-off-ul Diviziei A la baschet masculin, care începe mâine. "Studenţii" vor întâlni BC Mureş în sferturile de finală, iar primele două partide se vor juca la Cluj.

"Suntem în pragul play-off-ului. Distracţia s-a terminat, începe campionatul! Mureşul are pretenţii la finală, după declaraţiile lor, dar noi vom face tot ce ne stă în putinţă ca să ne apărăm titlul. Întâlnim o echipă cu valori individuale incontestabile, iar cea mai mare problemă ar putea fi modul în care ne vom apăra. Ştim că play-off-ul este cu totul altceva, dar de-a lungul timpului am dovedit că ştim să jucăm sub presiune. Vom vedea dacă absenţa lui Cooley va conta. Trebuie să intrăm bine în joc, primul sfert este critic. Nu trebuie să le permitem să înscrie uşor", a declarat astăzi Ţenter, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Sferturile" Diviziei A se joacă după sistemul "cel mai bun din cinci meciuri". Meciul I dintre "U" Mobitelco şi BC Mureş se va disputa mâine cu începere de la ora 18:00 în Sala Sporturilor Horia Demian. Seria va continua joi la ora 20:00, tot la Cluj.

Comenteaza