"Şepcile roșii" caută a zecea victorie din campionat

"U" Cluj va evolua sâmbătă, 5 noiembrie 2016, pe terenul formației ACS Industria Sârmei Câmpia Turzii, în runda cu numărul 12 din Liga a IV-a.


">

În cele 11 meciuri disputate până acum, "studenții" au bifat 9 victorii și o singură remiză (2-2 cu Arieșul Turda). În prima etapă, trupa lui "Papi" a stat datorită numărului impar de echipe care formează seria.

Universitatea se află în acest moment pe prima poziție, cu 28 puncte și un golaveraj de 57-5. "Alb-negrii" au în continuare cel mai bun atac și cea mai bună defensivă din campionat. În ultima partidă, "studenții" au învins cu 10-0 Viile Dejului pe stadionul din Parcul Central. Golurile întâlnirii de sâmbăta trecută au fost înscrise de Brian Lemac (4), Dorin Goga (dublă), Gabriel Giurgiu (dublă), Adrian Pintea și Darius Hîmpea.

"Obiectivul pe care ni-l propunem la fiecare partidă este să câștigăm. Ne respectăm adversarul, pentru că echipa din Câmpia Turzii are o lungă tradiție în această zonă și sper să iasă un meci frumos. Nu contează atât de mult că ei vor alinia un 11 format din juniori. Și noi am utilizat, la rândul nostru, vreo 4-5 copii din grupa 99 în ultimele meciuri.

Important este să creștem de la meci la meci și să facem pași în atingerea țelului pe care ni l-am propus: acela de a readuce Universitatea acolo unde merită. Drumul anevoios a început și deja suntem la jumătatea lui. Cu excepția lui Păcurar, Fodor, Hațiegan și Moșuți, toți ceilalți jucători sunt apți pentru meciul de mâine", a declarat antrenorul "studenților", Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Formația din Câmpia Turzii se clasează pe locul 9, cu 12 puncte și un golaveraj de 24-38. Viitoarea adversară a "Șepcilor roșii" a obținut 4 victorii și 6 înfrângeri în actuala ediție de campionat. În etapa precedentă, turdenii au câștigat cu 3-1 deplasarea de la Vulturul Mintiu Gherlii.

"Nu ne așteptăm la un meci ușor, dar vom încerca pe cât posibil să ne ridicăm la nivelul adversarului. Vom evolua cu mulți copii, unii dintre ei abia au împlinit 15 ani. Cu toate astea, sper ca fotbaliștii noștri să capete dorința de a ajunge la un nivel mai bun după jocul cu cei de la Universitatea Cluj. Etapa trecută ne-a descurcat foarte bine la Mintiu-Gherlii, dar acum va fi altceva. Noi ne vom juca șansa. Atâta timp cât meciul începe de la 0-0, speranța există", a spus antrenorul turdenilor, Cornel Morea.

Partida dintre "U" Cluj și Industria Sârmei Câmpia Turzii se joacă sâmbătă, 5 noiembrie, la Câmpia Turzii, de la ora 11:00.

Comenteaza