Erik Lincar, impresionat de mobilizarea fanilor Universității Cluj: “E ceva special, nu sunt multe echipe în România care să aibă această vibrație”

Erik Lincar, impresionat de mobilizarea fanilor Universității Cluj: “E ceva special, nu sunt multe echipe în România care să aibă această vibrație”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Aproximativ 3.000 de suporteri s-au strâns în Piața Avram Iancu pentru a sărbători alături de jucători și antrenor revenirea clubului clujean pe prima scenă a fotbalului românesc.

După 7 de ani de așteptare, fanii Universității Cluj au avut din nou motive de bucurie după ce “studenții” au câștigat barajul cu Dinamo și au revenit în Liga 1. Suporterii s-au strâns în centrul orașului, iar la bucurie au participat jucătorii și staff-ul tehnic.

Erik Lincar s-a declarat impresionat de fani și de modul în care el și fotbaliștii au fost primiți. Antrenorul a vorbit și despre un sezon cu multe momente complicate și a anunțat că își dorește cât mai mulți oameni în tribune la meciurile din prima ligă.

“E ceva special, nu sunt multe echipe în România care să aibă această vibrație. Pentru mine este un moment emoționant, e prima oară când la îndeplinirea unui obiectiv ne întâmpină atâția oameni. Ne bucură enorm.

A fost un an foarte dificil, cu multe momente de cumpănă, dar până la urmă acest succes cred că a adus bucurie multor clujeni. Cred că ce am văzut aici e ceva unic și se poate întâmpla doar la “U” Cluj.

Începând de anul trecut din luna mai până acum au fost numai momente grele. Eu spun că această promovare e rezutlatul unei munci foarte grele.

Le mulțumesc jucătorilor, le mulțumesc oamenilor din staff, conducătorilor și sper eu, din data de 16 iulie lumea să vină în număr mare la stadion. Mi-aș dori să avem multe abonamente, până la urmă și ei contribuie la bunăstarea noastră.

Jucătorii merită o vacanță. La mijlocul lunii iunie ne vom reîntâlni și ne vom pregăti pentru următoarele bătălii”, a spus antrenorul. 

Comenteaza