Eroul lui CFR Cluj din meciul cu Sepsi: GOL marcat în ultima secundă a partidei / "Am inima plină!"

Eroul lui CFR Cluj din meciul cu Sepsi: GOL marcat în ultima secundă a partidei / "Am inima plină!"
| Foto: CFR Cluj Facebook / Captura video La Cald

Ambele goluri în partida disputată de CFR Cluj contra celor de la Sepsi OSK în Gruia au fost marcate de un singur jucător. Golul victoriei l-a marcat în ultima secundă a partidei. 

Karlo Muhar a fost eroul lui CFR Cluj din meciul cu Sepsi. Croatul a adus victoria echipei sale în minutele de prelungiri.

La finalul partidei, croatul s-a descătușat și a recunoscut că e un moment de-a dreptul special să aducă victoria echipei sale cu un gol marcat în ultima secundă a partidei.

„E ceva special să marchezi golurile victoriei, a fost coroana acestui meci pentru mine. Noi trebuie să dăm totul pe teren până în ultimul minut, fie că jucăm 90, 100, sau 120 de minute.

Trebuie să avem răbdare și să ne gândim că putem marca și în ultima secundă, ceea ce s-a și întâmplat. Ne-am chinuit să jucăm fotbal pentru că ei erau mereu pe jos, s-au apărat foarte mult. Am avut și puțin ghinion, dar am vrut să jucăm fotbal și asta a fost.

Cred că suntem favoriți pentru locul doi, suntem organizați pe teren, dacă facem asta vor veni și golurile și vom juca bine”, a spus Karlo Muhar, după CFR Cluj – Sepsi 2-1, citat de ProSport

Ajuns la 9 reușite în Superligă în acest sezon competițional, Karlo Muhar a spus în interviul oferit la finalul partidei că are "inima plină", vorbind despre dubla care a adus victoria cu Sepsi OSK în Gruia. 

Comenteaza