Este oficial. CFR Cluj şi-a prezentat noul antrenor

Este oficial. CFR Cluj şi-a prezentat noul antrenor
Aşa cum ZIUA de CLUJ a anunţat încă din 5 decembrie, echipa de fotbal CFR 1907 Cluj a decis cine va fi noul antrenor al alb-vişiniilor, iar astăzi a fost prezentat oficial.

Toni Conceicao este o mai veche cunoştinţă a clujenilor, după ce a mai antrenat CFR în 2009, pentru 35 de meciuri. Portughezul şi-a început mandatul în 5 aprilie 2009 şi l-a încheiat în 14 noiembrie 2009. Are în palmares, pe banca CFR-ului, o Cupă a României, după o finală cu Poli Timişoara, desfăşurată la Târgu Jiu, şi o supercupă, obţinută contra Urziceniului, la penalty-uri, în Giuleşti.

Toni Conceicao era liber de contract după ce a încheiat în vară conturile cu Al Faisaly, echipă din Emiratele Arabe Unite. Portughezul a mai antrenat două echipe în România, pe Astra şi FC Braşov.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată vineri seară, pe teren propriu, în compania echipei Concordia Chiajna, în etapa a XXI-a a Ligii I. CFR Cluj se află pe locul 9 în clasamentul Ligii I, cu 23 de puncte. Echipa a acumulat 29 de puncte, dar este penalizată cu şase puncte de Comisia de Licenţiere a FRF.

Gruparea CFR Cluj a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că a încetat colaborarea cu antrenorul principal Francisc Dican şi cu secundul Dan Matei.

 

 

Comenteaza