EXCLUSIV. Cristi Pojar, impresionat că fanii lui "U" nu l-au uitat. Vezi ce spune antrenorul despre invitaţia de a inaugura Cluj Arena

EXCLUSIV. Cristi Pojar, impresionat că fanii lui
Unul dintre simbolurile lui "U", Cristi Pojar, este antrenor secund la Kuban Krasnodar, echipa care vine să inaugureze Cluj Arena.

Kuban Krasnodar, echipa antrenată de Dan Petrescu şi de clujeanul Cristi Pojar, este adversarul ales de conducerea clubului "U" pentru inaugurarea Cluj Arena. Unul dintre motivele pentru care a fost contactată echipa aflată acum pe locul al şaptelea în prima ligă rusă, este chiar prezenţa pe banca tehnică a lui Pojar, un adevărat simbol al clubului clujean.

"Sunt impresionat de faptul că activitatea mea de la Cluj nu a fost uitată de veşnic minunaţii suporteri ai Universităţii nici după atâţia ani. Tot respectul domnului Florian Walter, care, deşi nu este clujean în certificatul de naşterem este "U"-ist în spirit şi atitudine şi a găsut resurse pentru a reinventa acest simbol. Pe 11 octombrie, pe Cluj Arena sper să fie un stadion plin, care să se bucure de această sărbătoare a Clujului", a declarat Pojar, pentru ziuadecj.ro.

Pojar a vorbit şi în numele clubului rus: "Conducerea clubului, staff-ul tehnic, precum şi jucătorii sunt onoraţi de invitaţia de a inaugura Cluj Arena, o investiţie mult aşteptată de iubitorii de sport din Cluj şi realizată exemplar de Consiliul Judeţean".

Comenteaza