Exclusiv: Goga la echipa a doua!

Exclusiv: Goga la echipa a doua!
Mi-e frică să nu găsesc într-o dimineaţă Someşul îngheţat de la câte minciuni se debitează mai nou prin Cluj.

Fiind văzut pe la antrenamentele Universităţii, fotbalistul Dorin Goga este prezentat ca posibil transfer al "studenţilor". Pseudo-patronul clubului, Anamaria Prodan, spune însă că la "U" contractul maxim al unui fotbalist nu va depăşi 50.000 de euro pe an, şi nu avem nici un motiv să nu credem afirmaţia, din moment ce adevăratul patron, Florian Walter, a explicat la un moment dat că acesta va fi baremul maxim al unui contract în cazul în care el nu vinde echipa. Or, Dorin Goga câştiga la Timişoara cam de şase ori mai mult, iar acum este şi liber de contract dacă îl excludem pe "duhovnicul" Cojocaru. Prin urmare, ce l-ar putea determina să semneze cu o echipă ce îi oferă foarte puţin în comparaţie cu celelalte oferte?

Logica salvatoare spune aşa: Goga poate fi cumpărat de altcineva şi trimis să joace la Cluj ca un fel de rodaj necesar după o pauză de un an. Doamne, dar ce prostie pot spune... Cum îmi permit să cred că Universitatea Cluj este instrumentul altcuiva, tocmai acum, când a ieşit şi soarele din decolteu, iar echipa va fi preluată de doamna de fier a fotbalului românesc? Ruşine să-mi fie!
Şi atunci rectific. Sunt convins că Goga poate da cu piciorul tuturor ofertelor, acceptând un contract mult inferior valorii sale. Atâta doar că, semnând cu U, el va juca de fapt la echipa a doua. A cui?

 

Etichete
Comenteaza