Explicații din tabăra campioanei pentru căderea instalației de nocturnă din Gruia

Explicații din tabăra campioanei pentru căderea instalației de nocturnă din Gruia
| Foto: ZIUA de Cluj

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a dezvăluit de ce startul meciului cu FCSB a fost amânat.

Cu câteva minute înainte de începutul partidei dintre "feroviari" și trupa din capitală, instalația de nocturnă a Stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" s-a oprit, iar spectatorii au rămas în beznă.

Startul jocului dintre campioană și vicecampioană a fost amânat cu aproximativ 9 minute, iar președintele CFR-ului a explicat ce a dus la această întâmplare.

"S-a muncit din greu pentru a aduce terenul în starea în care s-a prezentat. Nu pot decât să mulțumesc și să apreciez pentru cei care m-au ajutat.

(n.r. nocturna funcționează în același timp cu instalația) Da. Numai că am fost obligați să oprim toate celelalte aparate la zonele, unde se vând produse alimentare. Am oprit tot ce înseamnă zona de alimentație care deserveau spectatorii.

A trebuit să le oprim. N-am vrut să riscăm. Am făcut acest lucru până să înceapă meciul. Dacă ar fi căzut de două ori nocturna meciul se pierdea la masa verde în timpul regulamentar", a explicat președintele campioanei pentru Fanatik.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza