Falub: "Puteam câştiga în timpul meciului" / Trică: "Toţi jucătorii mei plângeau la final"

Falub:
Ambii antrenori şi-au felicitat jucătorii, după un meci în care au luptat 120 de minute, chiar dacă fără să strălucească.

Adrian Falub s-a bucurat de atmosfera de pe Cluj Arena, dar şi de faptul că Florian Walter a venit la meci.

"Am câştigat la 11 metri, dar tot aşa bine puteam câştiga în timpul meciului. M-aş bucura să jucăm finala de cupă la Cluj, dar mai tare m-aş bucura ca lumea să se întoarcă la echipă, pentru că avem mult de muncă în campionat. Îi aşteptăm pe fani alături de noi să batem, sâmbătă, Rapidul. Îi mulţumim domnului Walter că a venit la meci. Avem nevoie de toată lumea lângă noi. Cel mai important e ca anul acesta să nu retrogradăm", a declarat antrenorul învingătorilor, Adrian Falub.

Trică a fost trist şi a mărturisit că jucătorii să au plâns. El a subliniat că CFR a dominat şi ar fi trebuit să câştige.

"Felicit Universitatea Cluj. Acelaşi lucru mi se întâmplă de când am început, dominăm dar nu reuşim să marcăm, deşi ne creăm ocazii. N-am ce să le reproşez elevilor mei, au luptat 120 de minute. Mi s-a spus, asistenţii mei mi-au spus că "U" Cluj nu a avut niciun corner. Toţi jucătorii mei plângeau la final. Acum trebuie să-i recuperez şi fizic şi psihic. Jos pălăria pentru suporterii noştri. Mă bucur că au venit, atmosfera de pe stadion a fost foarte frumoasă", a spus Eugen Trică.

 

Etichete
Comenteaza