Fani până la sânge

Fani până la sânge
Mai mulţi suporteri ai Universităţii au mers ieri dimineaţă la Centrul de Transfuzii Sanguine pentru a dona sânge. Donatorii au primit în schimb şapte bonuri de masă, a câte 9 lei, pe care le vor converti în bani pentru a-şi cumpăra bilete la meciul cu CFR Cluj, de mâine seară.

"Băieţii s-au mobilizat. Eu nu am fost să donez pentru că lucrez", a spus unul dintre liderii galeriei, Călin Mişan. Cei care donează sânge primesc pe lângă tichetele de masă şi alte facilităţi, precum o zi liberă de la muncă, dar şi un abonament gratuit pentru o linie RATUC timp de o lună. "Nu ştiu cum vor fi valorificate bonurile, probabil vor fi schimbate în bani. E iniţiativa celor din peluză. Important e să se facă rost de o sumă de bani pentru a putea fi pe stadion. Restul sunt amănunte", a mai spus Mişan.

Directorul centrului de transfuzii, Adriana Sime, spune că printre donatorii de ieri s-au numărat şi suporteri ai Universităţii, recunoscuţi după fularele de la gât. Antrenorul Universităţii Cluj, Ionuţ Badea, a lăudat gestul fanilor. "Faptul că au ajuns să doneze sânge pentru a veni la meci este un gest mai mult decât lăudabil, care ridică media de moralitate a Clujului", a spus Badea. Meciul dintre CFR şi "U" se va juca mâine seară, de la ora 20:30, în direct la Digisport şi livetext pe ziuadecj.ro.

(D.S.)

 

Etichete
Comenteaza