Fanii lui "U" Cluj îi cer demisia lui Felix Grigore: "Pleacă și lasă-ne!". Grigore: "Plec!"

 Fanii lui
Universitatea Cluj s-a reunit la baza sportivă Clujana, iar la antrenament participă și un grup de suporteri care îi cer președintelui Felix Grigore să plece de la echipă.

"Ai rămas să stingi lumina? Vezi că aici nu e Urziceni. Pleacă de unde ai venit!", a fost unul dintre mesajele suporterilor.

La reunire participă 25 de jucători. Din vechea gardă s-au prezentat Florin Matache, Ionuț Boșneag, Octavian Abrudan, Octavian Drăghici și cei care au revenit după împrumuturi, Eduard Nicola, Paul Țene, Georgian Tobă, Vasile Pop, plus noile achiziții - Vasile Gheorghe, Bogdan Pătrașcu și Gafița, ultimul transferat de la Astra Ploiești. Szilagyi a mai revenit de la echipa a doua, alături de mai mulți juniori. De asemenea, fratele lui Gheorghe Grozav, Ionuț Grozav, se află în probe de joc.


UPDATE
După mai multe discuții cu suporterii, Grigore i-a liniștit spunând că va pleca de la echipă în perioada următoare: "Nu mai stau nici eu, stați liniștiți, voi pleca. Dacă nu sunt eu, oricum va fi altcineva. Nu voi stinge lumina la clubul ăsta, aici nu va stinge nimeni lumina", le-a explicat Grigore. 

Etichete
Comenteaza