Fanii lui „U” cumpără bilete de solidaritate

Fanii lui „U” cumpără bilete  de solidaritate
Suporterii Universităţii, grupaţi în asociaţia „Şepcile roşii 1919” se vor întâlni azi, la ora 17:00, la casele de la Cluj Arena, pentru a achiziţiona bilete de solidaritate puse în vânzare pentru a sprijini clubul, în condiţiile în care partida împotriva Concordiei Chiajna, de mâine, se joacă fără spectatori. Un bilet costă 5 lei, însă posesorii nu pot intra pe stadion la jocul cu ilfovenii, accesul fiind permis doar femeilor şi copiilor cu vârste de până la 14 ani pe baza unui tichet gratuit, eliberat la casieriile de la Cluj Arena.

„Joi, 28.03.2013, ne întâlnim la ora 17.00 la stadion să cumpărăm bilete de solidaritate. Doar 5 lei pentru "U"! 5 lei: un pachet de gumă de mestecat, mai pu?in de un litru de motorină, o cafea în club sau încă o gură de aer pentru <<U>>!", se arată în mesajul de pe site-ul suporterilor, ucluj.ro. „Ne bucurăm că fanii sunt alături de noi şi de această dată şi sperăm să strângem din nou o sumă importantă. E ceva impresionant când vezi un asemenea ataşament. E posibil să vindem mai multe bilete faţă de meciul cu CS Severin", a spus Horia Ţiril, administratorul judiciar al FC „U". La partida cu severinenii, fanii au cumpărat peste 3.500 de tichete, iar încasările totale au depăşit suma de 17.500 de lei.

Meciul cu Concordia Chiajna este ultimul care se va disputa cu porţile închise pentru accesul general, la partidă intrând doar femeile şi copiii. Cei care pot intra pe stadion trebuie să-şi ridice biletul cu preţ 0 de la casieriile Cluj Arena.

 

Etichete
Comenteaza