Fanii Universităţii îl plâng pe istoricul clujean Gheorghe Bodea

Fanii Universităţii îl plâng pe istoricul clujean Gheorghe Bodea
Site-ul suporterilor, ucluj.ro, abundă în mesaje de condoleanţe după decesul celui care a scris cărţile cu istoria clubului.

Decesul istoricului Gheorghe Bodea i-a întristat pe suporterii Universităţii Cluj. Ei au transmis condoleanţe pe site-ul fanilor, ucluj.ro. Iată câteva dintre mesaje:

Marius-m Muresan
Dom' profesor nu a murit . Si-a dat intalnire cu prietenii lui , Zoltan Ivansuc , Petru Emil , Dan Anca , Mircea Luca si altii , care vor veghea , de acolo de sus asupra lui "U". Prin opera scrisa el nu va muri niciodata , doar ca noi , nu vom mai auzi niciodata povestirile lui , care ne-au facut de atatea ori mandri ca suntem "U"-isti .

Pilu Banoi
de astazi Dumnezeu va invata sa iubeasca singura vocala ce are ORIGINE, DIRECTIE si SENS.ITI MULTUMESC DOMNULE PROFESOR PENTRU SIGURANTA, ADEVAR SI GENEROZITATE. Arata-i domnule profesor si cerului ISTORIA lui "U"

Vasile Chis
Dl. Bodea pentru multi dintre noi este ca si un tata care ne-a calauzit primi pasi prin istoria minunata a Universitatii Cluj. El prin lucrarile sale a fost ca si cum ne-ar fi luat de mana si ne-ar fi purtat in alte timpuri, pentru a descoperii franturi de istorie si intamplari care altfel ar fi fost uitate si pierdute pentru totdeauna. Putem sa il consideram un frate dar defapt el ne-a fost ca si un tata.

Lucian Chiorean
Omul asta a fost un reper, un punct de sprijin foarte solid pentru tot ce inseamna "U". Acest om ne-a reconfirmat identitatea si ne-a tinut pe linia dreapta atunci cand am sovait. Va fi foarte greu fara el. In amintirea lui avem datoria de-a ramane uniti indiferent ce se va intampla si de-a transmite spiritul curat al lui "U", celor mai tineri. El asa a facut.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

Bogdan Blaga
Orele petrecute cu dansul te purtau in alta LUME! Prin relatarile dansului ma transpuneam in vremuri de adevarata boemie! Timpul petrecut cu dansul iti amintea inca o data de ce IUBIM Universitatea Cluj! Era un om plin de speranta in ceea ce priveste "U"nica iubire. La ultima intalnire cu dansul, in luna februarie, discutand despre "joaca de-a plecatul" a finantatorului, m-a imbarbatat prin exemple din istoria mult mai incercata a clubului!
Toti cei care aveti amintiri cu dansul, din intalniri si discutii purtate cu el, va invit sa le insirati in acest spatiu de dialog. Pentru mine va fi o "imbogatire" spirituala!
Odihneste Doamne, sufletul adormit servului tau Gheorghe, in loc luminos, in loc cu verdeata, de unde a fugit toata durerea si intristarea!

Alin Sintamarian
A ramas, ca un model, dragostea lui enorma pentru ''U''! Odihneasca-se in pace!

Calin Misan
Suntem cu unul mai putin aici pe pamant. Dar la fel sunt cu unul mai multi EI cei din ceruri care au pe "U" in suflet. Si ei, ACOLO, sunt mult mai multi ca si noi astia de aici. Dumnezeu sa il odihneasca. NUMAI "U".

Dorin Pacurar
A plecat sa ne vegheze din cer alaturi de alti mari Uisti. Multumim pentru tot Maestre. Dumnezeu sa te aiba in paza.

Sebastian Oltean
Dumnezeu sa-l ierte! O particica din stadion ar putea sa-i poarte numele!

Alexandru Ilies
A mai plecat dintre noi un U-ist adevarat ! Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace !

Mihai Folea
Ma bucur ca am fost contemporan cu acest om! Sunt recunoscator ca, datorita pasiunii lui pentru tara si adevar, ne-a lasat, prin cartile sale, posibilitatea sa-l reintalnim ori de cate ori vrem sa simtim aproape un suflet romanesc. "U" este o sinteza a valorilor sale! Prin chemarea sa la Ceruri, Dumnezeu ne-a oferit un alt moment in care sa ne unim pentru o celebrare, cea a marelui Gheorghe Bodea! Condoleante intregii familii "U"-iste! Toata stima, Maestre! Nu te vom uita niciodata!

Andrei Mogosan
unul dintre oamenii pe care-i respectam cel mai mult in viata asta......sper sa-i fi fost trecerea fara durere si sa se odihneasca in pace........cu adevarat un om de o inteligenta rara

Codruta Lazar
Traditia crestina spune ca in Saptamana Luminata, prima saptamana de dupa Duminica Invierii, cei care mor ajung direct in Rai pentru ca cerurile sunt deschise. Spiritul lui "U" este acum mai sarac. A plecat la Ceruri un mare "U"-ist! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa ne vegheze de acolo de sus!

Gabi Souca
Am avut un respect deosebit pentru acest OM!
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!

Dragos Hazi
Din pacate asa este viata; are un sfarsit, pe care nimeni nu il poate ocoli. Important e ceea ce facem in decursul vietii, pana ajungem la aceasta statie finala.
Domnul profesor Bodea a facut foarte multe, lucruri fenomenale pe care poate inca nici nu le percepem la adevarata lor amploare. Nu ramane decat sa fim recunoscatori ca am avut printre noi un asemenea mare "U"-ist, care prin munca sa ne-a adus in prezent toata istoria lui "U", de la inceputuri pana in prezent.
Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca!

Dorin Jeler
Din pacate e adevarat. Dormi in pace suflet bland.

Kovacs Mihaly
Nici mie nu-mi vine sa cred, mai ales ca si-l cunosteam personal. e o durere si o pierdere foarte mare pentru toti.

Alexandru Cotarla
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!!! NU TE VOM UITA NICIODATA!!!!

Etichete
Comenteaza