Fără “Limoniu” şi Anamaria Prodan, şedinţa AGA de la “U” s-a amânat

Fără “Limoniu” şi Anamaria Prodan, şedinţa AGA de la “U” s-a amânat
Adunarea Generală a Acţionarilor FC „U” SA, programată să aibă loc ieri, s-a amânat din cauza lipsei de cvorum. La sediul clubului s-a prezentat doar reprezentantul Consiliului Local, Radu Constantea, şi trimisul SC Oncos.

În condiţiile lipsei de cvorum s-a stabilit că şedinţa se va relua în maximum 30 de zile, cu aceaşi ordine de zi. „E posibil să se desfăşoare şi mai repede, rămâne de văzut", a explicat Radu Constantea. La AGA nu s-au prezentat nici acţionarul majoritar, Ioan Mărginean, şi nici Anamaria Prodan (foto), cea care urma să fie investită oficial în postura de preşedinte şi să aibă drept de semnătură în relaţia cu Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă.

În şedinţa de ieri urma să se ia în discuţie dreptul de preemţiune al acţionarilor cu privire la majorarea de capital de un milion de lei, propusă în urmă cu mai multe săptămâni. Municipalitatea a anunţat că nu poate contribui cu banii aferenţi cotei de acţiuni din cauza legii care nu-i permite să deţină acţiuni la două entităţi sportive de acelaşi profil, „U" şi CFR Cluj, în acest caz. Conform punctelor de pe ordinea de zi, în viitoare AGSA se va lua act de demisia lui Felix Grigore din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, urmând ca în respectiva poziţie să fie investită Anamaria Prodan.

(D.S.)

 

Comenteaza