Faţa urâtă a victoriei: Achim, în pericol să rateze tot sezonul

Faţa urâtă a victoriei: Achim, în pericol să rateze tot sezonul
Fundaşul dreapta Sebastian Achim s-a accidentat grav în minutul 58 al partidei de luni, cu Gaz Metan Mediaş, şi ar putea rata întregul sezon.

Achim a suferit o fractură la una dintre coaste, iar recuperarea se va întinde pe o perioadă de aproape o lună, ceea ce înseamnă că această ediţie de campionat este terminată pentru el.

Fotbalistul Universităţii a rămas întins pe gazon după un contact dur cu un adversar şi a avut nevoie de câteva minute bune pentru a se ridica. Ieri, jucătorul a fost supus la un control medical, iar doctorul echipei, Lucian Gherguş, spune că fractura la una dintre coaste îl va ţine departe de gazon aproape o lună. Abia apoi îşi va putea relua antrenamentele. "Achim a fost dus la control şi are fractură la coasta nouă, semitorace stâng. Din păcate, el poate rata tot sezonul pentru că perioada de recuperare este undeva la trei sau patru săptămâni. Doar atunci ar putea să înceapă din nou antrenamentele", a spus doctorul echipei. În aceste condiţii, antrenorul Claudiu Niculescu rămâne doar cu Dorinel Popa ca şi soluţie pentru banda dreaptă a apărării, fostul stelist fiind folosit pe acest post şi în jocul de luni, după ieşirea lui Achim. Vestea bună pentru "Clau-coach" e că la meciul cu FC Braşov, din etapa viitoare, ar putea conta pentru prima dată în acest an pe Constantin Grecu şi Lucian Marinescu, indisponibili de mai multă vreme tot din cauza unor accidentări.

(D.S.)

 

Etichete
Comenteaza