FC U Craiova, ACUZAȚII grave la adresa arbitrajului din meciul cu CFR Cluj: ”Crimă organizată în fotbalul românesc!” / ”Azi trebuia să câștige doar o echipă, asta era CFR”

FC U Craiova, ACUZAȚII grave la adresa arbitrajului din meciul cu CFR Cluj: ”Crimă organizată în fotbalul românesc!” / ”Azi trebuia să câștige doar o echipă, asta era CFR”
| Foto: CFR Cluj Facebook

CFR Cluj a câștigat barajul contra celor de la FC U Craiova, scor 1-0, și va evolua în următorul sezon al preliminariile UEFA Conference League. Cei de la FC U Craiova acuză arbitrajul și susțin că CFR ”trebuia” să câștige, de aceea au fost dezavantajați în teren. 

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, consideră că s-a dorit cu orice preț ca CFR Cluj să obțină calificarea în Conference League, motiv pentru care au fost delegați Istvan Kovacs la centru și Cătălin Popa în camera VAR.

"Lucrurile s-au văzut foarte clar la televizor. Ne-au ciuruit. (...) De Kovacs se știe că este omul CFR-ului. Eu înțeleg că CFR e o echipă foarte puternică și trebuia cu orice preț să joace cupele europene, dar mai bine nu mai făceau acest regulament cu barajul. (...)

Înseamnă crimă organizată în fotbalul românesc! (...) A fost vânătoare. Am avut cel puțin un penalty, nici vorbă de eliminare și multe alte faze, care le prima vedere sunt mărunte, dar s-a văzut clar că a fost măcel. Nu neapărat că am vrut să scot echipa de pe teren. Dacă era după mine, aș fi scos-o de la eliminarea lui Bauza, dar nu decid eu. Decid antrenorii, nu eu, de la lojă", a spus Adrian Mititelu, la Orange Sport.

Și George Ganea, atacantul oltenilor, a avut un discurs dur la finalul meciului, la adresa centralului Istvan Kovacs, arbitru criticat și de Ion Crăciunescu, fost șef al CCA.

"Azi trebuia să câștige o echipă, nu e nimic de ascuns. Îi atingeam, fault! Pe noi ne atingea, nu ne dădea nimic! E greu să te bați cu CFR când alți oameni doresc să meargă ei în cupele europene și noi nu. Azi trebuia să câștige doar o echipă, asta era CFR. Dacă stăm să analizăm situația și ne gândim că e doar al doilea an de Liga 1, putem spune că a fost un sezon ok. Dar știți ce ambiții au oamenii de aici, suntem foarte supărați", a declarat George Ganea, la finele meciului, a transmis sport.ro.  

Totodată, și fiul patronului de la FC U Craiova a avut o reacție vehementă și după faza din minutul 8, când FC U Craiova a cerut penalty pentru un henț al lui Cristi Manea. Ion Crăciunescu a susținut că Istvan Kovacs a luat decizia corectă neacordând lovitură de la 11 metri. "Execuție în direct...", a scris Mititelu Jr.

loading...
Comenteaza