"Feroviarii" au gânduri mari în Conference League: "Sper ca obiectivul să fie accederea în finală"

"Feroviarii" au gânduri mari în Conference League: "Sper ca obiectivul să fie accederea în finală"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Răzvan Sava, tânărul portar al formației din Gruia, a surprins la finalul partidei dintre CFR și Adana Demirspor.

Devenit titular de la sosirea lui Andrea Mandorlini, goalkeeper-ul în vârstă de 21 de ani a avut prestații solide în startul sezonului și are planuri mari în tricoul CFR-ului. Răzvan Sava a prins încredere și e de părere că echipa clujeană și-ar putea propune chiar finala UEFA Conference League.

"M-am simțit foarte bine azi. Le mulțumesc antrenorilor că au avut încredere și m-au băgat. Sper că mi-am făcut treaba. Nu am ținut cont de adversari, de cine a fost în teren.

Am jucat bine, a fost un meci foarte bun. Apărarea a jucat foarte bine. Sunt mulțumit de rezultat. Acum așteptăm meciul retur. Eu nu țin cont de paradele mele. Contează doar echipa.

Eu sper ca obiectivul nostru să fie accederea în finală. Ăsta e obiectivul. Eu sper ca echipa să ajungă în finală. Echipa merită să câștige cât mai mult. La gol, ei au avut noroc. Trebuie să fim realiști. Dar trebuia să fim și noi mai atenți", a declarat portarul, potrivit Digisport.

Răzvan Sava a ajuns la CFR Cluj în ianuarie 2022 de la Torino, după ce a mai trecut pe la echipele de juniori ale celor de la Juventus, Pescara și Lecce.

Comenteaza