„Feroviarii" au pierdut amicalul contra FC Braşov

„Feroviarii
După cinci zile petrecute în cantonamentul de la Poiana Braşov, antrenorul CFR Cluj, Petre Grigoraş, a programat şi o primă partidă amicală, contra celor de la FC Braşov. Testul s-a desfăşurat pe stadionul „Tineretului" şi a fost câştigat de trupa pregătită de Aurel Ţicleanu, cu scorul de 2-1. Punctul clujenilor a fost marcat de Rui Pedro.

Conform site-ului oficial al CFR Cluj, gazdele au deschis scorul în minutul 31, prin Andrei Cristea, iar Mugurel Buga a dublat avantajul „stegarilor" cu un minut înaintea pauzei. Până atunci, Grigoraş mai primise o veste proastă, după ce fundaşul central Brandao a acuzat o accidentare şi a fost nevoit să părăsească terenul. Jucătorul venit în această vară din Serie A nu a prins nici un minut oficial tocmai din cauză că nu a ajuns la parametri fizici optimi.

„Feroviarii" au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 80, prin portughezul Rui Pedro. Iată echipa trimisă în teren de Grigoraş: Amadio - Maftei, Piccolo, Brandao, Camora - Muniru, Voiculeâ, Costea - Maah, Carter, Păun. După pauză, antrenorul a schimbat complet garnitura, însă fără să apeleze la Mario Felgueiras şi Ricardo Cadu, menajaţi din cauza unor probleme medicale. Clujenii vor mai sta în Poiana Braşov până la finele săptămânii, urmând ca sâmbătă, la Cluj, să întâlnească pe Gaz Metan Mediaş.

 

Etichete
Comenteaza