"Feroviarii" au plecat spre Bulgaria cu gândul doar la victorie: "E important să ne calificăm în grupe"

"Feroviarii" au plecat spre Bulgaria cu gândul doar la victorie: "E important să ne calificăm în grupe"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Partida tur dintre CFR Cluj și Maccabi Petah Tikva se va disputa pe teren neutru, la Sofia.

La doar câteva ore după ce au pierdut Derby-ul cu Universitatea, "feroviarii" s-au îmbarcat în avionul ce i-a dus în Bulgaria, locul de disputare a primei manșe din turul al treilea preliminar al UEFA Conference League.

Încă afectat de cele întâmplate în duelul din campionat, Cristi Balaj a transmis din nou că obiectivul CFR-ului e calificarea în faza principală a competiției continentale, însă nu își dorește ca elevii lui Dan Petrescu să neglijeze Superliga.

"E important să ne calificăm în grupele Conference League. Încă trăiesc sub dezmăgirea unui rezultat în urma căruia am rămas datori față de suporteri. Jucăm din nou pe teren neutru, dar e frumos că măcar vom avea spectatori în tribună.

Nu am fost aproape de echipă în aceste zile, îi las, ei știu ce e de făcut pentru a repara ultimul rezultat. Singurul lucru pe care mi-l doresc e să ne calificăm. Ulterior să ajungem în grupele Conference League și să câștigăm puncte în campionat. Timpul trece și ne trezim că vom căuta scuze", a spus Cristi Balaj la plecarea sprea Bulgaria.

Partida dintre CFR Cluj și Maccabi Petah Tikva se va disputa joi, 8 august, de la 21:00.

Comenteaza