"Feroviarii" crescuți în Italia, urmăriți de mai multe cluburi: "Sunt jucători valoroși, care ar putea crește"

"Feroviarii" crescuți în Italia, urmăriți de mai multe cluburi: "Sunt jucători valoroși, care ar putea crește"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Cristi Balaj a dezvăluit că mai multe formații sunt interesate de trei dintre oamenii de bază din lotul lui Dan Petrescu.

Răzvan Sava, Daniel Bîrligea și Matei Ilie au fost aduși, pe rând, de CFR Cluj din Italia. Pe lângă faptul că au crescut în fotbalul din "Cizmă", cei trei mai au în comun și faptul că au devenit ținte pentru mai multe formații.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Cristi Balaj, care spune că oficialii din Gruia se luptă din greu cu informațiile apărute în spațiul public în privința tinerilor "feroviari".

"Sava, Bîrligea, Matei Ilie, sunt jucători urmăriți de alte cluburi, e normal. Sunt jucători valoroși, tineri, care ar putea crește, din punct de vedere fotbalistic. Prin prestațiile pe care le au, e normal să fie urmăriți.

Nu vă ascund faptul că, pentru noi cei din management, ne încurcă teribil când apar asemenea informații. Nu e nimic clar, nu e nimic parafat, nu există o ofertă clară scrisă. Știm doar că mai multe cluburi se interesează de jucători.

Încercând ca noi să obținem maximul, printre care și prezența lui Sava, e un impediment major. E jucătorul care respectă regula U21. E unul dintre jucătorii care respectă regula. Îmi e greu să discut cât nu există ceva concret", a spus Balaj pentru Fanatik.

În vârstă de 22 de ani, Răzvan Sava și-a petrecut junioratul la Sesto Giovanili, Juventus, Pescara, Lecce și Torino. Pe la Sesto Giovanili a trecut și Matei Ilie (21 de ani), care mai apoi a jucat la Padova și Verona. În schimb, Daniel Bîrligea (24 de ani) a făcut junioratul la Palermo și a jucat apoi pentru Teramo.

Comenteaza