"Feroviarii" nu iau în calcul decât victoria cu ultima clasată. "Am avut probleme cu ei în tur"

CFR Cluj va juca acasă cu ACS Poli Timișoara, luni, 5 decembrie 2016, de la ora 18:00, în runda cu numărul 19 din sezonul regulat al Ligii 1.

"Ne așteaptă un meci foarte greu, pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate încă din primul minut. Cu Timișoara am avut probleme și în tur, când am făcut 1-1. Am urmărit ultimele lor partide și chiar joacă bine, au învins și campioana. Ionuț Popa este un antrenor cu experiență, pe care îl respect 

foarte mult. Jucătorii de acolo sunt valoroși și aici vreau să mă refer în mod special la Cânu, Croitoru și Bărbuț. E foarte bine că am câștigat cu Astra, moralul e pozitiv, dar trebuie să uităm de acest meci și să fim concentrați asupra jocului de mâine", a declarat antrenorul echipei din Gruia, Vasile Miriuță.

Tehnicianul "feroviarilor" a explicat și decizia de a-l titulariza pe Cosmin Vâtcă în etapa trecută, cu Astra. Goalkeeperul de 34 ani s-a aflat la prima apariție în tricoul "vișiniu" din actuala stagiune de campionat.

"Cosmin e un portar cu experiență, un băiat de mare caracter. Nu mi se pare un risc faptul că l-am utilizat în meciul cu Astra. Cred că și în primul meu mandat l-am mai folosit, o dată sau de două ori, și s-a descurcat foarte bine. Joi am apelat la el și nu m-a dezamăgit. Atâta vreme cât va avea evoluții bune, cu siguranță nu-l voi scoate din poartă", a afirmat Miriuță.

CFR Cluj nu se va putea baza în duelul cu bănățenii pe mijlocașul Tomislav Sorsa, acesta fiind accidentat. În lotul fostei campioane va reveni, în schimb, fundașul Răzvan Horj. Jucătorul de 21 ani a lipsit din partida cu Astra, terminată 2-1 pentru clujeni, din cauza cumului de cartonașe galbene.

Gruparea din Gruia se află în acest moment pe locul 5, cu 29 puncte și un golaveraj de 30-14. Timișoara ocupă ultima poziție din clasament, cu doar 4 puncte și un golaveraj de 16-29. Formația de pe Bega a început sezonul cu o penalizare de 14 puncte. În runda precedentă, elevii lui Ionuț Popa au fost învinși cu 0-2 în deplasarea cu CS Universitatea Craiova.

CFR Cluj - ACS Poli Timișoara se joacă luni seara, de la ora 18:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Meciul va putea fi urmărit și la televizor pe Dolce, Look și Digisport. În tur, cele două echipe au încheiat partida la egalitate, scor 1-1.

Duminică, 4 decembrie 2016, s-au disputat alte trei jocuri din etapa a 19-a:

FC Voluntari - Astra Giurgiu 1-2

ASA Târgu-Mureș - FC Botoșani 2-0

Steaua - Pandurii 3-1

Comenteaza