"Feroviarii" pregătesc o nouă mutare. Jucătorul a ajuns deja la Cluj-Napoca

"Feroviarii" pregătesc o nouă mutare. Jucătorul a ajuns deja la Cluj-Napoca
| Foto: Instagram Kader Keita

CFR Cluj este pe punctul de a reuși un nou transfer, care să îi ofere antrenorului mai multe soluții la mijlocul terenului.

Deși patronul Nelu Varga vorbea înainte de perioada de mercato de necesitatea de a întări compartimentul ofensiv, formația din Gruia a transferat până acum doi fundași și un mijlocaș, fiind pe punctul de obține semnătura unui alt jucător ce evoluează în linia mediană.

Potrivit Fanatik, Kader Keita, mijlocaș care ultima dată a jucat în Turcia, la Sivasspor, a ajuns deja la Cluj-Napoca și este pregătit să semneze contractul cu CFR Cluj. Apoi, ivorianul se va deplasa în cantonamentul din Spania.

În vârstă de 23 de ani, Kader Keita a strâns 9 apariții în actualul sezon în Super Lig și Cupa Turciei, totalizând 203 minute.

Crescut în Franța, de LOSC Lille, mijlocașul defensiv a mai jucat de-a lungul carierei în Belgia pentru Westerlo și în Elveția pentru FC Sion.

De asemenea, Keita are și 3 partide jucate alături de selecționata Coastei de Fildeș care a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021.

În octombrie 2022, ivorianul a jucat împotriva viitorilor săi colegi, în meciul câștigat de Sivasspor cu 3-0 contra CFR-ului în grupele UEFA Conference League.

Comenteaza