Feroviarii rămân fără atacant. CFR Cluj - Jagodina 0-0 - GALERIE FOTO

 Feroviarii rămân fără atacant. CFR Cluj - Jagodina 0-0 - GALERIE FOTO
CFR Cluj a încheiat la egalitate, 0 la 0 cu sârbii de la Jagodina, prima partidă din preliminariile Europa League. Antrenorul Vasile Miriuţă a anunţat că atacantul Derick Ogbu va pleca de la echipă. În situaţia în care Tade este accidentat, iar nou - transferatul Guimaraes este în urmă cu pregătirea fizică, feroviarii rămân fără un vârf de atac.

"Eu am mai spus-o că mai am nevoie de un atacant. Din minutul 60 ei nu mai puteau să alerge. Dacă făceam presiune mai mare sunt sigur că marcam. Când nu ai, te descurci cu ce ai. Se fac eforturi să se aducă un atacant, ştiu sigur că am discutat şi cu domnul preşedinte. Nu-i uşor să aduci un atacant de valoare, costă mulţi bani, ăsta e adevărul.  Din câte ştiu eu Chuka va pleca, dar sper ca Tade să se refacă până la ora meciului.", a spus Miriuţă.

Se pare că atacantul Ogbu va fi transferat în China, la formaţia Liaoning, pentru suma de un milion de euro.

Tânărul antrenor, în general, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei şi i-a evidenţiat pe Monroy, Muniru, Deac şi pe mijlocaşul nou-venit Christian.

”Ne-am dorit să nu primim gol. Păcat că n-am marcat, dar per ansamblu sunt mulţumit de băieţi. A fost primul meci oficial în cupele europene. Au fost mulţi debutanţi, în afară de Felgueiras, Cipri şi Rada, majoritatea n-au mai jucat în cupele europene. A fost puţin trac. Băieţii s-au mişcat bine, au vrut, n-am ce să le reproşez. Am întâlnit o echipă care ştiam că vine să se apere aici, să joace la un rezultat de egalitate şi au făcut-o bine. 1-0 era un scor echitabil. Per total sunt mulţumit de toţi jucătorii care au intrat astăzi pe teren. E o diferenţă de valoare între titulari şi banca de rezerve. Christian e un câştig pentru echipă, în rest nu m-au mulţumit cei care au venit. Suley cred că a făcut cel mai bun joc de când sunt eu aici la echipă. Muniru şi Monroy au ţinut mijlocul. Cipri a jucat bine. În rest nu sunt mulţumit, nici de Sergiu. Florin nu s-a antrenat de vreo patru, cinci zile”, a mai completat Miriuţă.

”Noi am pregătit acest meci să îl câştigăm. Ne-am dorit sî îl câştigăm, dar primul obiectiv a fost să nu primim gol acasă. Sunt sigur că acolo vom marca şi ne vom califica. În a doua repriză am avut câteva oportunităţi în care puteam să marcăm şi să câştigăm meciul. Cred că este important că nu am primit gol şi aoclo vom merge cu gândul la calificare”, a declarat fundaşul Ionuţ Rada la finalul partidei.

CFR Cluj: Felgueiras - Susic, Larie, I. Rada, Lopes - Muniru, Monroy - Deac, Negruţ, Fl. Costea - Ogbu. Antrenor: Vasile Miriuţă. Rezerve: Amadio, Ene, Provencio, Veres, Jakolis, Christian, Păun.

Au mai intrat Jakolis în locul lui Costea, Christian în locul lui Negruţ, Păun în locul lui Monroy

Jagodina: Djuricic - Milinkovic, Simac, Mihajlovic, Filipovic - Mitosevic - Arsenijevic, Cvetkovic, Djuric, Jakimovski - Susjnar. Antrenor: Mladen Dodic. Rezerve: Peric, Gasic, Martinovic, Mijatovic, Lepovic, Ilic, Vujosevic

Arbitru: A. Nikolaev. Asistenţi: T. Kalugin, V. Danchenko (toţi din Rusia).

Comenteaza