Feroviarii s-au impus în ultimul amical

Feroviarii s-au impus în ultimul amical
CFR Cluj a câştigat ultimul meci amical, înaintea dublei confruntări din preliminariile Europa League contra sârbilor de la Jagodina.

Clujenii au învins cu 3 la 0 pe Gaz Metan Mediaş, prin golurile înscrise de Negruţ în minutul 31 în urma unei execuţii din interiorul careului mic în urma unei pase a lui Florin Costea, Ogbu în minutul 35 şi Tadde în minutul 89, care a reluat cu capul după cornerul executat de Deac.

"E un test reuşit. Scorul, chiar dacă am câştigat 3-0, nu are relevanţă. Important e că echipa per total a arătat atitudine, a jucat bine, au tras de ei. Ăsta e cel mai important lucru. Victoriile îţi dau încredere. Se formează un grup frumos, un grup unit. A rămas acest schelet din 6,7 jucători. Au venit nişte jucători noi care care unii dintre ei s-au integrat, alţii mai aşteptăm să se integreze, dar importane că se formează o adevărată echipă. Sârbii sunt putenrici, soliziimportane să jucăm şi atunci sunt sigur că vom câştiga", a declarat antrenorul CFR-ului Vasile Miriuţă la finalul partidei.

În altă ordine de idei tehnicianul CFR-ului a precizat cu în partida cu sârbii de la Jagodina va folosi aceeaşi formulă de joc,

CFR: Felgueiras, Susic, Rada, Larie, Lopes, Muniru, Monroy, Deac, Florin Costea Negruţ, Ogbu.

După pauză au mai intrat: Antonio Jakolis, Camora, Tadde, Ene, Jaime Simoes

Comenteaza