"Feroviarii" vor o nouă serie de rezultate pozitive

Vasile Miriuță speră ca echipa sa să obțină cel puțin 23 puncte în a doua parte a sezonului regulat. CFR Cluj va evolua, vineri, pe terenul Concordiei Chiajna.

"Ne așteaptă un joc foarte dificil, chiar dacă adversarii noștri au pierdut cu ultima clasată. Chiajna are fotbaliști valoroși și experimentați. Nu contează câte puncte au obținut până acum. Orice e posibil, s-a văzut și la Timișoara, și la Târgu Mureș. O luăm de la 0 și e foarte important să obținem suficiente puncte pentru a termina în primele 6", a declarat antrenorul formației din Gruia.

În ultimul meci de campionat, ilfovenii au fost învinși cu 2-0 de "lanterna roșie" ACS Poli Timișoara.

"Trebuie să abordăm partida foarte serios, pentru că cei de la Concordia nu-și pot permite să mai facă pași greșiți. Nu știu dacă are vreo importanță faptul că au fost eliminați din Cupă. Au utilizat foarte puțini titulari. Cert e că vor fi foarte montați la meciul de mâine", a spus Traian Marc.

Laurențiu Rus a provocat un penalty în ultima etapă, cu Viitorul Constanța. "Feroviarii" au fost învinși cu 2-1 de trupa lui Gică Hagi. Fotbalistul de 31 ani a primit și un galben la faza respectivă. Până la acel joc, CFR a înregistrat o serie de zece partide fără înfrângere. 

"A fost o intervenție involuntară, mingea mi-a venit efectiv în mână. Dar trebuie să mergem mai departe și să ne concentrăm asupra partidei de la Chiajna. Întâlnim o echipă omogenă, care a avut probleme pe terenul sintetic", a spus Rus.

Golgheterul Chiajnei, Marian Cristescu (2 goluri), este suspendat pentru jocul cu CFR. Mijlocașul de 29 ani a fost eliminat în meciul cu Timișoara. ”Cristescu e un fotbalist bun, foarte tehnic. E bine pentru noi că nu va juca și în același timp, e un minus important pentru cei de la Chiajna”, a subliniat Miriuță.

CFR Cluj se află pe locul 8, cu 17 puncte și un golaveraj de 23-11. Actuala deținătoare a Cupei României a început stagiunea cu un handicap de 6 puncte. De partea cealaltă, Chiajna a terminat prima parte pe 11, cu 13 puncte și un golaveraj de 6-15.

Cu o victorie în partida de vineri, "feroviarii" pot reveni pe locurile care asigură calificarea în play-off. CFR Cluj este la doar două puncte de locul 6, ocupat în prezent de Dinamo. Pe 4 și 5 se clasează FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș, ambele cu câte 20 puncte. Prima poziție este ocupată în contiuare de Steaua, cu 27 puncte.

Partida dintre CFR Cluj și Concordia se va disputa vineri seara, de la ora 20:30, pe stadionul din Chiajna. Meciul va putea fi urmărit la televizor pe Dolce, Look și Digisport.

Comenteaza