Fetele Olimpiei au prime de calificare de 500 de euro

Fetele Olimpiei au prime de calificare de 500 de euro
Antrenorul de fotbal feminin al Olimpiei Cluj, Mirel Albon, a vorbit despre şansele de calificare a echipei sale în fazele eliminatorii ale celei mai importante competiţii, Champions League.

”Sperăm să facem un turneu bun şi anul acesta să obţinem calificarea şi la un turneu organizat acasă. Sperăm că fetele au trecut de presiunea de a juca în faţa propriilor suporteri şi să reuşim să ajungem în fazele eliminatorii. Eu zic că avem şanse reale. Echipa din Sofia are mulţi ani jucaţi în Champions League, Raheny United reprezintă un fotbal feminin cu un foarte mare progres în ultimii cinci ani. Cred că avem o echipă foarte omogenă şi acest lucru sper să ne avantajeze. Dacă fetele nu vor fi emoţionate şi vor juca în stilul lor, putem să învingem orice adversar din această grupă pentru că avem jucătoare tehnice, cu viteză bună şi cred că acesta este atuul nostru.

Este un avantaj că jucăm la Cluj şi petru Cluj e un avantaj ca acest stadion şi acest oraş să fie promovat în Europa. Sperăm să ajungem în fazele eliminatorii, iar după aceea depinde foarte mult de adversarul pe care îl vor decide sorţii, pentru că echipele Franţei, Germaniei şi Suediei sunt adevărate selecţionate mondiale şi cu bugete de milioane de euro pe an şi e foarte greu cu o echipă tânără să ne batem cu aceste echipe, însă cu altele ne vom lupta. Obiectivul nostru în anii următori este să ajungem prima echipă românească în primăvara Champions League", a declarat tehnicianul Olimpiei Cluj, Mirel Albon.

Primele de clarificare pentru calificarea în fazele eliminatorii ale competiţiei, vor fi de 500 de euro fiecare jucătoare în parte. "Ştiu că în comparaţie cu fotbalul masculin e o sumă ridică, dar acestea sunt posibilităţile noastre financiare. Fetele joacă foarte mult din plăcerea de a juca şi a face performanţă”, a spus Albon.

”Din punctul meu de vedere cred că ar fi o dezamăgire totală să nu trecem de grupe. Fanii să ne susţină şi să vină cât mai mulţi la stadion”, e de părere mijlocaşul central Ioana Borţan.

”Ne aşteptăm la meciuri diferite din punct de vedere tactic pentru că unele vor juca cu mingi lungi, altele cu mingi scurte. Sper ca pregătirea nostră să se vadă şi tehnica noastră să facă diferenţa. Înainte când era outsider, veneam din grupa a treia valorică, nimeni nu ne lua în seamă, era mult mai uşor pentru noi. Acum suntem cap de serie şi trebuie să respectăm acest lucru. Înainte nu aveam nici o presiune pe noi. Acum suntem favorite şi trebuie să ne calificăm. În aceste meciuri poţi progresa mai mult şi să îţi vezi valoarea cu adversari de valoarea ta”, a explicat căpitanul echipei, Maria Ficzay.

Preţurile biletelor pentru partidele din Liga campionilor vor fi următoarele:

un leu pentru copiii până la vârsta de 12 ani

10 lei la tibună

40 de lei la VIP

 

Etichete
Comenteaza