Filippo Falco explică experiența eșuată de la CFR Cluj: "Am fost oprit din cauza unor probleme birocratice"

Filippo Falco explică experiența eșuată de la CFR Cluj: "Am fost oprit din cauza unor probleme birocratice"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul italian a povestit prin ce a trecut în cele 6 luni petrecute în Gruia, alături de "feroviari".

Ajuns la CFR Cluj în luna februarie, de la Steaua Roșie Belgrad, Filippo Falco avea un CV bun și părea o achiziție de top pentru vicecampioana României. Totuși, italianul nu a prins vreun minut în tricoul vișiniu, iar la finalul sezonului s-a despărțit de "feroviari".

Falco a povestit de ce aventura sa la CFR Cluj nu a fost una reușită, chiar dacă susține că este genul de fotbalist care se pregătește suplimentar pentru a fi în cea mai bună formă de fiecare dată.

"Am ajuns la Cluj, dar am fost oprit din cauza unor probleme birocratice, transferul s-a realizat cu mare întârziere. Pentru un jucător ca mine, aflat în cel mai bun moment al carierei, este îngrozitor să nu poată intra pe teren.

Nu am ratat vreun antrenament, uneori chiar m-am antrenat mai mult decât ceilalți. Totuși, nu am putut să joc. Sunt obsedat de pregătire, dacă îmi dă cineva un teren și un proiect voi rupe tot", a spus jucătorul pentru tuttomercatoweb.com.

Crescut de Lecce, Filippo Falco are 39 de meciuri în Serie A, peste 150 în Serie B, iar în palmaresul său se află două titluri și două Cupe ale Serbiei, cucerite alături de Steaua Roșie Belgrad.

Comenteaza