Foto Final de poveste. Andrija Stipanovic nu va continua alături de U-BT Cluj-Napoca

Final de poveste. Andrija Stipanovic nu va continua alături de U-BT Cluj-Napoca
| Foto: u-bt.basketball

Campioana României a anunțat plecarea unuia dintre cei mai iubiți jucători din ultimele sezoane.

"Orice poveste frumoasă are, din păcate, și un final. Andrija Stipanović, unul dintre cei mai importanți jucători din ultimii ani, nu va continua alături de U-Banca Transilvania. Pe această cale, clubul nostru îi transmite mulțumiri pentru tot ceea ce a realizat la Cluj-Napoca.

Stipe a semnat cu U-Banca Transilvania în vara lui 2020 și a devenit rapid unul dintre liderii echipei. De 4 ori campion în România cu U-Banca Transilvania, Andrija a contribuit din plin la ascensiunea noastră. De asemenea, Stipe a cucerit două Cupe și două SuperCupe ale României.

Pivotul născut la Mostar a îmbrăcat maioul U-Banca Transilvania în 215 meciuri jucate în toate competițiile. Dintre acestea, 140 au fost în campionat, 35 în EuroCup, 20 în Cupa României și 18 în Basketball Champions League.

De-a lungul impresionantei sale cariere, Stipe a mai jucat în Croația (Hermes Analitica, KK Split), Belgia (Liege Basket, Filou Oostende), Italia (Juvecaserta, Vanoli Cremona), Turcia (Trabzonspor, Buyukcekmece) și Slovenia (KK Cedevita Zagreb, devenită ulterior Cedevita Olimpija Ljubljana).

În palmaresul sportivului bosniac se mai regăsesc un titlu în Croația, două Cupe, precum și SuperCupa Ligii ABA, unde a fost desemnat MVP", a transmis campioana României.

Final de poveste. Andrija Stipanovic nu va continua alături de U-BT Cluj-Napoca

Comenteaza