Formula câştigătoare: Paulo Sergio vrea să alinieze în Cupă echipa care a învins Braga

Formula câştigătoare: Paulo Sergio vrea să alinieze în Cupă echipa care a învins Braga
Echipa din Gruia va juca cu cea mai bună echipă în Cupă, cu Dinamo, după ce şi-a manajat toţi titularii în ultima etapă de campionat, cu Universitatea Cluj.

Pentru a rămâne la CFR Cluj şi din vară, antrenorul Paulo Sergio e nevoit să câştige Cupa României, ultimul obiectiv realizabil. Echipa "feroviară" joacă cu Dinamo în sferturile de finală ale Cupei în această seară, de la ora 20:30, iar meciul va fi transmis în direct pe Digisport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

Campioana României are şanse infime la titlu, Steaua fiind aproape imposibil de ajuns. Echipa şi-a asigurat calificarea în primăvara europeană, iar în România şi-a schimbat priorităţile, cupa devenind obiectivul principal. Sergio şi-a odihnit întreaga echipă în derby-ul cu Universitatea Cluj, pentru a avea în formă maximă jucătorii la partida cu Dinamo. "Întâlnim o echipă foarte puternică, pe care o respectăm. Le-am urmărit meciurile şi suntem pregătiţi, ştim la ce să ne aşteptăm.

Nu vreau să ajungem la penalty-uri, sper să ne calificăm mai repede. Cupa e unul dintre obiectivele noastre, e un trofeu şi sper să îl câştigăm, cu toate că nu ne va fi deloc uşor", a spus antrenorul Paulo Sergio. Tehnicianul nu are probleme de lot în afara celor ştiute de mai mult timp, Sare, Ronny şi Martinez. Adam Vass s-a recuperat după fractura de metatarsian, iar Sepsi e şi el apt după accidentarea suferită în meciul cu Galatasaray.

Paulo Sergio vrea să înceapă partida în aceeaşi formulă pe care a folosit-o şi în meciul cu Sporting Braga, când CFR s-a impus cu 3-1. Se pare că Pantelis Kapetanos va fi din nou omis din primul 11, el urmând să ia loc pe banca de rezerve. Astfel, echipa de start ar putea avea următoarea configuraţie: Felgueiras - Pinto, Cadu, Piccolo, Rada - Mureşan, Alberto - Sougou, Rui Pedro, Camora - Bastos.

Alexe: "Nu ne predăm!"

Atacantul lui Dinamo le-a pus gând rău ceferiştilor şi anunţă că Dinamo se va califica în semifinalele Cupei României. "Nu avem amintiri foarte plăcute pe terenul lor, dar în momentele cheie Dinamo face meciuri mari. Nu ne predăm, vrem Cupa cu orice preţ, aşa cum şi ei luptă pentru cupă. E un obiectiv realizabil şi sper să-l câştigăm mai ales că în Liga 1 nu stăm foarte bine", a spus Marius Alexe.

Se deblochează salariile

Dinamoviştii au şi pentru ce să tragă în meciul din această seară. Neplătiţi de aproape trei luni, fotbaliştii au primit promisiuni că situaţia se va schimba radical dacă echipa ca trece de CFR Cluj. Dorinel Munteanu a cerut de urgenţă alocarea salariilor către fotbalişti, iar conducerea a promis că se va conforma în eventualitatea unui succes. Mai mult, se pare că jucătorii vor avea şi o primă de 50.000 euro pe care o vor împărţi la victorie.

 

 

Etichete
Comenteaza