Fost-ul CFR-ist Traore a pus umărul la calificarea Coastei de Fildeş în play-offul pentru Mondialul din Brazilia

Fost-ul CFR-ist Traore a pus umărul la calificarea Coastei de Fildeş în play-offul pentru Mondialul din Brazilia
Fostul atacant al echipei CFR Cluj, Lacina Traore, a marcat pentru naţionala mare a Coastei de Fildeş, în victoria cu Tanzania, scor 4-2. Elefanţii şi-au asigurat s-au calificat în play-off-ul zonei Africane, de unde se vor decide formaţiile ce vor accede la Cupa Mondială din 2014.

Traore, care evoluează în prezent la Anji, în Rusia, a marcat golul egalizator, la 1-1, în cele din urmă formaţia sa impunându-se cu 4-2. Coasta de Fildeş a câştigat grupa din care face parte şi accede în play-off-ul zonei africane. În play-off se vor întâlni câştigătoarele celor 10 grupe, în meciuri tur-retur. Tragerea la sorţi a partidelor va avea loc în luna septembrie.

Amintim, Lacina Traore a evoluat la CFR Cluj între 2008-2011, fiind transferat apoi la Kuban Krasnodar, echipă antrenată de Dan Petrescu în Rusia. Traore s-a transferat apoi la Anji, formaţie antrenată de Guus Hiddink, unde evoluează şi celebrul Samuel Eto'O.

Născut în 1990, Traore a făcut parte din lotul lărgit al Coastei de Fildeş, în perioada premergătoare Campionatului Mondial din 2010, însă în cele din urmă nu a fost păstrat în lot. Ascensiunea sa a continuat însă şi a strâns până acum 5 selecţii şi 3 goluri la naţionala Under 23, respectiv 6 selecţii şi 4 goluri la prima reprezentativă.

 

 

 

Etichete
Comenteaza