Fostul antrenor din Gruia Cristiano Bergodi a adus Craiova la 4 puncte de lider şi ţinteşte titlul

Fostul antrenor din Gruia Cristiano Bergodi a adus Craiova la 4 puncte de lider şi ţinteşte titlul
| Foto: Sport Pictures

Universitatea Craiova s-a apropiat la 4 puncte de CFR Cluj după victoria cu FC Botoșani (2-1). Fostul antrenor al campioanei, Cristiano Bergodi, s-a declarat mulțumit de prestația noii sale echipe din partida de pe Oblemenco, dar a spus și cum trebuie să arate oltenii pentru a avea șanse reale la campionat.

Tehnicianul italian recunoaște că mai sunt probleme în echipa craiovenilor, dar promite să le pună la punct cât mai repede. Bergodi își dorește cel mai mult ca gruparea din Bănie să devină expertă în apărare, scrie DigiSport.

”Echipa a jucat bine, cu excepția ultimelor minute când am primit acel gol. Însă, era foarte, foarte, foarte important să câștigăm aceste două meciuri. Încă sunt probleme, nu am venit de mult aici, dar este clar că băieții au jucat mai bine ca la meciul cu Astra”, a spus Bergodi, după meci.

Cristiano Bergodi vrea să transforme Craiova într-o echipă capabilă să ia titlul. Tehnicianul își pune mari speranțe în meciul cu CFR Cluj de duminică, unul cu conotaţii directe în lupta pentru cununa cu lauri.

”Dacă din punct de vedere fizic a fost bine, mie imi place ca echipa să fie compactă ca să fie și mai puternică. Pentru că și înainte jucau bine, dar nu era suficient. Trebuie să ne punem la punct și sistemul defensiv pentru a deveni o forță”, a mai spus Bergodi.

Craiova şi CFR Cluj sunt despărţite de doar 4 puncte în acest moment. Ardelenii sunt lideri cu 36 de puncte, urmaţi de olteni, cu 32.

Comenteaza