Fostă vedetă de la CFR Cluj, amendată la Rapid pentru o criză de nervi

Fostă vedetă de la CFR Cluj, amendată la Rapid pentru o criză de nervi
| Foto: Rapid Bucuresti 1923 Facebook

Rapidul l-a amendat pe fostul jucător din Gruia, Ermal Krasniqi (25 de ani), după ieșirea nervoasă la adresa antrenorului interimar Bogdan Lobonț (46), în momentul înlocuirii din Farul - Rapid 3-1.

În minutul 60 din Farul - Rapid, la scorul de 1-1, Bogdan Lobonț l-a înlocuit pe Ermal Krasniqi cu Funsho Bamgboye. Kosovarului nu i-a picat bine schimbarea, refuzând încercarea de îmbrățișare din partea antrenorului în momentul în care părăsea terenul.

Momentul tensionat a fost surprins de camerele de filmat, iar apoi comentat intens. Oficialii Rapidului, prin acționarul minoritar Victor Angelescu, au anunţat că fotbalistul Ermal Krasniqi a fost amendat.

„Am luat o măsură disciplinară, dar nu o dezvăluim în presă. Normal că nu a fost în regulă, dar lucrurile astea se întâmplă la fotbal. (...) Îl știu foarte bine pe Krasniqi, nu este un jucător problematic, nu ne-a făcut probleme în vestiar. Se antrenează exemplar, este tot timpul între primii 2-3 la antrenamente.

Era supărat, a avut o reacție de frustrare. Am discutat cu el, a înțeles, a avut o mică amendă, conform regulamentelor de ordine interioară. Dar repet, nu este un jucător care să creeze probleme”, a anunțat Angelescu, la aproape o săptămână de la gestul lui Krasniqi, potrivit GSP.

Kosovarul Ermal Krasniqi a schimbat tricoul vișiniu al CFR-ului cu cel al Rapidului la început de 2024. În anul petrecut în Gruia, Ermal Krasniqi a strâns 39 de prezențe în tricoul vișiniu, reușind 5 goluri și 4 pase decisive.

Comenteaza