Fostul golgheter din Gruia, dezamăgit de parcursul CFR-ului: "Trebuie să câștigi meciurile"

Fostul golgheter din Gruia, dezamăgit de parcursul CFR-ului: "Trebuie să câștigi meciurile"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Retras din activitate în 2020, George Țucudean (33 de ani) a analizat parcursul fostei sale echipe.

Forțat să se retragă prematur din activitate din cauza problemelor la inimă, fostul atacant a rămas aproape de fotbal și urmărește ce se întâmplă în Superligă. Țucudean a remarcat și parcursul slab al CFR-ului și se declară dezamăgit, criticile sale fiind îndreptate în special către jucătorii vicecampioanei.

"CFR Cluj este dezamăgirea. Nu s-a calificat în cupele europene și trebuia să fie acolo. Toată lumea spera. Lotul e bun după spusele lor. Nu vreau să intru în discuții tactice de ce nu a jucat unul sau altul, că acolo este un antrenor.

Cred că diferența de jucători a contat. Nu e frumos să-mi dau cu părerea să spun cum eram noi când jucam eu. Jucătorilor li se fac toate poftele, dar jocul scârțâie și de aici toată dezamăgirea.

Ori jucătorii sunt prea relaxați. Nu joacă numele. Trebuie să câștigi meciurile. Toată lumea era obișnuită să câștige campionate, iar acum nu se mai întâmplă", a declarat fostul atacant pentru Prosport.

În perioada petrecută în Gruia, George Țucudean a marcat 27 de goluri în 62 de apariții, a cucerit trei titluri de campion și două titluri de golgheter al Superligii.

Comenteaza