Fostul jucător de la ”U” Cluj, Gabi Tamaș, a revenit în fotbal

Fostul jucător de la ”U” Cluj, Gabi Tamaș, a revenit în fotbal
| Foto: Mediafax

Gabriel Tamaș (40 de ani), fost jucător la Universitatea Cluj, s-a retras din fotbal în urmă cu cinci luni, iar acum anunță revenirea.

Concordia Chiajna l-a ”instalat” pe Gabi Tamaș (40 de ani) în funcția de director sportiv. Obiectivul său și al noului antrenor, Ilie Poenaru (47 de ani), este o clasare onorabilă la finalul actualului sezon.

”Am negociat foarte bine și ne-am înțeles ușor. Contractele sunt până la finalul actualului sezon, iar dacă suntem ok cu toții, vom continua împreună”, a spus Cristi Tănase, președintele clubului, pentru Digi Sport.

Gabriel Tamaş anunțase la sfârșitul lunii octombrie că se retrage din fotbal. Fotbalistul, care a jucat și la "U" Cluj, a declarat că în cariera sa a avut realizări şi nu poate fi considerat drept un "neica nimeni" sau "un alcoolic".

La momentul când Gabi Tamaș (40 de ani) a decis să se retragă din fotbal, acesta a promis să revoluționeze sportul prin implicarea în Proiectului Global Emorya Finance.

„Este un proiect ce va revoluționa tot. Gândiți-vă că puteți face sport și caloriile arse se vor transforma în bani. Este proiectul meu de suflet și voi reveni cu mai multe detalii. Da, este adevărat. Acesta este principalul motiv pentru care m-am lăsat de fotbal.

Vreau să revoluționez sportul și nu numai cu acest lucru. Orice om, dacă arde calorii, va putea să facă bani”, a declarase Tamaș anul trecut.

Comenteaza