Fotbaliştii lui "U", în plimbare la mall înainte de derby FOTO / VIDEO

Fotbaliştii lui
Fotbaliştii Universităţii Cluj au făcut o plimbare la mall-ul din Floreşti în această dimineaţă, înainte de derby-ul Clujului, ce se va disputa de la ora 18.

Anrenorul interimar Marius Popescu a căutat să-şi destindă fotbaliştii înainte de derby-ul local programat de la ora 18 pe Cluj Arena, astfel că sportivii, îmbrăcaţi în treningurile echipei, au făcut o vizită la Polus Center.

În jurul orei 13 sportivii au părăsit mall-ul, urcându-se cu autocarul clubului, peste numai câteva ore urmând să înceapă partida.

Paradoxal, Polus Center este cunoscut ca "mall-ul lui Paszkany", finanţatorul echipei CFR fiind reprezentantul Tri Granit la momentul când compania a construit centrul comercial. Ulterior mall-ul a fost vândut către concernul austriac Imoeast.

Semnalele de până acum arată, încurajator, că meciul de azi ar putea stârni mai puţine animozităţi. Pe de o parte ambele echipe se află în situaţii delicate în campionat, "U" pe loc retrogradabil, cu probleme administrative, în timp ce CFR, deşi calificată în primăvara europeană, este teoretic ieşită din lupta pentru titlul Ligii I. Antrenorul "feroviarilor", Paulo Sergio a invitat de altfel la calm, subliniind că dacă vreunul din jucătorii săi va avea o atitudine provocatoare la adresa adversarului, nu va juca în meciul viitor.

Partida dintre "U" Cluj şi CFR Cluj se desfăşoară de la ora 18, pe Cluj Arena.

 

 

Comenteaza