Video Franck Tchassem despre transferul la "U" Cluj: "E un vis devenit realitate"

Franck Tchassem despre transferul la "U" Cluj: "E un vis devenit realitate"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Jucătorul ofensiv în vârstă de 25 de ani a impresionat în ultimii ani în ligile inferioare din România.

Ajuns la Universitatea Cluj după ce a promovat în eșalonul secund cu CSM Focșani și a mai trecut pe la Șomuz Fălticeni, Știința Miroslava și Viitorul Dăești, Franck Tchassem se declară încântat.

Atacantul care poate juca și în bandă a debutat oficial în partida cu FCSB și recunoaște că nivelul din Superligă e mult diferit față de cel din ligile inferioare. Cu toate acestea, Tchassem e pregătit să muncească și să răsplătească încrederea primită din partea clubului.

"Meciul a fost cu multe emoții pentru mine, am fost pentru prima oară în Liga 1. Am intrat cu multe emoții, dar spre că în timp mă voi adapta. Nu a fost greu, dar m-au dominat emoțiile, e alt fotbal față de ce se joacă la Liga a 2-a sau Liga a 3-a.

E mai multă tactică. Nu mă așteptam să fiu primit așa, oamenii sunt deosebit de buni. Mă simt foarte bine. Pentru mine e un pas foarte mare să fiu alături de familia "U" Cluj.

E un vis devenit realitate și trebuie să dau totul pentru a arăta că merit să rămân aici. De abia aștept debutul pe Cluj Arena", a spus camerunezul.

Comenteaza