Fundașul Universităţii Cluj, Iulian Cristea, după ce Lucescu l-a convocat la Naţională: "Mulţumesc familiei U Cluj, unde sunt dorit cu inima"

Fundașul Universităţii Cluj, Iulian Cristea, după ce Lucescu l-a convocat la Naţională: "Mulţumesc familiei U Cluj, unde sunt dorit cu inima"
| Foto: colaj ZIUA de CLUJ: sursa RFI.ro, U Cluj Facebook

Una dintre surprizele pregătite de ”Il Luce” pentru cele două jocuri internaționale este convocarea fundașului central de la ”U” Cluj, Iulian Cristea. 

Fotbalistul legitimat la Universitatea Cluj, sub comanda lui Neluţu Sabău, a declarat că nu s-a așteptat să fie convocat la echipa tricolorilor, dar susține că acesta a fost de fapt obiectivul său încă de când era legitimat la Rapid.

”O veste la care nu mă aşteptam, acum doi ani a venit ultima mea convocare, m-am şi accidentat şi de atunci nu am mai fost prezent la echipa naţională. Mă bucur enorm şi vreau să mulţumesc întregii echipe, întregului staff, familiei U Cluj pentru că am reuşit să ajung din nou la echipa naţională.

A fost şi obiectivul meu când am mers la Rapid, să ajung la echipa naţională. Din păcate, nu am reuşit să mă impun şi să joc foarte mult acolo, iar asta m-a forţat să închei contractul acolo şi să vin unde sunt dorit cu inima, sunt bucuros.

Aici la U Cluj am întâlnit o familie foarte unită, publicul ne susţine, mă bucur că am reuşit cu echipa să avem acest parcurs formidabil şi sper că la meciul de luni vom obţine încă o victorie şi să rămânem în fruntea clasamentului.

Acum trei zile, Mister ne-a anunţat pe mine şi pe Alex că s-ar putea să ne ia şi aşteptam convocarea oficială. O bucurie enormă, nu m-am gândit măcar o secundă la echipa naţională, mă gândeam la U Cluj, să facem rezultate cât mai bune şi să strângem cât mai multe puncte în campionat”, a spus Iulian Cristea, citat de sport.ro

Vineri, 6 septembrie, România o înfruntă pe Kosovo. Luni, 9 septembrie, tricolorii primesc vizita Lituaniei la București. Ambele confruntări sunt în cadrul Grupei 2 a Ligii C din Nations League.

CITEŞTE ŞI: Doi jucători din Cluj se alătură „tricolorilor” sub comanda lui Mircea Lucescu pentru meciul cu Kosovo: „Suntem gata!”
CITEŞTE ŞI: Alex Chipciu revine după 5 ani la echipa națională. Un alt "student" a fost și el convocat

Comenteaza