Gabi Tamaș, mesaj dur pentru tricolori: ”Să nu mai îmbrace tricoul României! Nu mai au foame de fotbal”

Gabi Tamaș, mesaj dur pentru tricolori: ”Să nu mai îmbrace tricoul României! Nu mai au foame de fotbal”

Jucătorul Universităţii Cluj, Gabi Tamaș (36 de ani), fost jucător al echipei naționale, le-a transmis actualilor jucători de la prima reprezentativă a României să nu mai îmbrace tricoul naționalei, după umilința de la Oslo.

Gabi Tamaș a recunoscut că el nu se mai află la nivelul de a putea fi convocat la naţională. Dar a spus că nu înțelege nici ce se întâmplă în fotbalul românesc. ”Nu înțeleg ce e în fotbalul românesc!”

”Eu am spus, este greu să vii din Liga 2 la echipa națională, n-ar fi corect față de jucătorii din Liga 1. Sunt jucători care merită să fie convocați, mai ales dacă se schimbă generațiile. Nu vreau să intru în polemici, în discursuri, critic, e păcat că am pierdut cu scorul ăla. Nu găsesc explicație pentru ce e la echipa națională, dar eu nu înțeleg nici ce e în fotbalul românesc. Probabil că liga noastră e cam slabă, sau foarte slabă.

Este lipsă de valoare, dacă jucătorii de acum nu se mai transferă cum era odată, cum au fost Mutu, Chivu, Lobonț, Gică Popescu, Hagi”, a spus Tamaș, după meciul de la Măgurele cu Turris.

Acesta a fost întrebat cine este vinovat pentru situația în care a ajuns naționala și ce rol are și Mirel Rădoi în tot acest haos, Tamaș a replicat: ”Vinovat Rădoi? Eu am mai spus-o, el și-a asumat ceva, dar eu zic că nu e vina lui. Nu mai sunt jucători ca Mirel Rădoi, dacă erau 11 ca el, altul era rezultatul.

Mă doare că nu mai au foame de fotbal, de rezultate, e clar că mă doare. Eu, săracul de mine, când am plecat cu Tibi Ghioane de la Brașov și alergam ca nebunii să ajungem fotbaliști... Nici nu vreau să mă gândesc ce e acum. Le-aș spune (n.r. - fotbaliștilor de acum de la prima reprezentativă) să nu mai îmbrace tricoul naționalei”, a mai spus Tamaș după meciul cu Turris.

Comenteaza