Galamaz a scăpat uşor: şase copci şi două zile de pauză

Galamaz a scăpat uşor: şase copci şi două zile de pauză
Suspect iniţial de fractură de piramidă nazală, după ce a fost lovit involuntar cu piciorul în figură de coechipierul său, Lukasz Szukala, George Galamaz a primit o veste bună.

Diagnosticul iniţial nu s-a confirmat după consultul de ieri, iar fundaşul a avut nevoie doar de şase copci la buză, urmând să lipsească de la antrenamente două zile, pentru a se recupera în urma loviturii.

"Nu e nimic grav. Din fericire, suspiciunea că ar avea piramida nazală fracturată nu s-a confirmat la consult. Lovitura l-a zdruncinat serios şi a avut nevoie de şase copci la buză, unde a existat o tăietură. Va fi scutit două zile de la efort, dar apoi poate intra în calcule pentru jocul cu Ceahlăul", a explicat Lucian Gherguş, medicul echipei clujene.

Scos pe targă de pe teren, senegalezul Gaston Mendy s-a antrenat ieri alături de colegii săi şi va fi şi el apt pentru partida de pe terenul moldovenilor. "La Mendy a fost vorba doar de crampe musculare foarte puternice, de aceea a fost înlocuit", a explicat medicul "studenţilor".

Universitatea va juca duminică pe terenul Ceahlăului, partida urmând să se dispute de la ora 19:00, în direct la Digi Sport şi live-text pe ziuadecj.ro.

 

 

Etichete
Comenteaza