Gălăţenii, precauţi înainte de duelul cu „U”: „Au o organizare excelentă”

Gălăţenii, precauţi înainte de duelul cu „U”: „Au o organizare excelentă”
Universitatea joacă pe terenul Oţelului, echipă pe care a învins-o în retur la Galaţi, asigurându-şi în mare măsură menţinerea în Liga I. Noul antrenor al Oţelului, Ionuţ Badea, se aşteaptă la un meci foarte dificil.

Universitatea Cluj a debutat cu stângul în noul sezon, dar „studenţii" speră să nu se întoarcă cu mâna goală de la Galaţi. Stadionul Oţelului stârneşte amintiri plăcute oamenilor lui Ionel Ganea, după ce în returul campionatului trecut au învins cu 2-0, o victorie care le-a pecetluit, în mare măsură, îndeplinirea obiectivului. De cealaltă parte, antrenorul Ionuţ Badea şi-a făcut temele şi vede Universitatea drept o nucă foarte tare, lăudând organizarea din jocul echipei lui Ganea. Oţelul - „U" e sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

„Studenţii" au plecat joi cu o cursă aeriană, iar drumul de la Bucureşti spre Galaţi a fost parcurs cu autocarul. Ganea a declarat, pentru digisport.ro, că rezultatele din meciurile amicale recomandă Oţelul ca o echipă în mare formă, iar victoria din prima etapă, 1-0 pe terenul nou-promovatei Corona Braşov, a confirmat calculele hârtiei. „Este un meci destul de greu pentru noi, deoarece jucăm cu o fostă campioană. Chiar dacă s-au confruntat și ei cu mai multe probleme în ultima perioadă, anul acesta par să formeze din nou o echipă puternică. În amicale au spulberat tot și au pornit excelent și în noul campionat", a spus Ganea.

Antrenorul „Şepcilor roşii" nu se va putea baza pe unul dintre fundaşii titulari din partida cu Petrolul. Alin Raţiu a ieşit accidentat în prima repriză a confruntării cu echipa prahoveană, iar analizele au relevat o problemă la genunchi, astfel că fundaşul a fost oprit de la antrenamente pentru o perioadă. În aceste condiţii, e de aşteptat ca Zsolt Szilagyi să-şi reia locul în centrul defensivei, iar un prim „11" ar putea arăta în felul următor: Dolha - Ciupe, Ninu, Szilagyi, van Doten - Bucşa, Popa - Târnăcop, Cristocea, Borza - Odiaka.

De cealaltă parte, Badea a făcut o scurtă analiză a adversarului şi spune că „U" rămâne una dintre echipele foarte bine organizate din Liga I, în ciuda plecărilor din această vară. „Universitatea nu a schimbat foarte mult în registrul tactic. I-am urmărit şi pot spune că au o organizare excelentă, excelează în partea defensivă, iar de la mijloc în sus pot să-i remarc pe Borza, Cristocea şi Târnăcop. Noi suntem o echipă în formare, avem un moral bun după victoria de la Braşov şi bineînţeles că urmărim să câştigăm. Avem mare nevoie de un început bun de campionat", a spus Badea.

Partida dintre Oţelul Galaţi şi „U" Cluj se va juca sâmbătă, de la 19:00, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

 

 

Etichete
Comenteaza