Ganea are probleme de lot înainte meciului cu Ceahlăul

Ganea are probleme de lot înainte meciului cu Ceahlăul
„U" Cluj continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare şi are parte de un duel împotriva unei contracandidate, Ceahlăul Piatra Neamţ.

Potrivit statisticilor din ultimii ani, o echipă din Liga 1 se salvează şi matematic cu 35 de puncte. În prezent „studenţii" au 29 şi ar mai avea nevoie de 6 puncte pentru a fi siguri de prezenţa pe prima scenă şi din sezonul următor. Vineri, clujenii au un meci de o importanţă capitală la Piatra Neamţ, împotriva Ceahlăului, una dintre contracandidatele la evitarea matineului. Ionel Ganea a anunţat că va forţa victoria, însă nu poate conta pe câţiva jucători. Adrian Popa II şi Lucian Turcu sunt suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene, în timp ce Ionuţ Boşneag este indisponibil după ce a suferit o fractură de pomete în meciul cu Gaz Metan Mediaş din ultima etapă. Ganea e hotărât să-i menţină în continuare pe banca de rezerve şi pe Tony, respectiv Szekely, considerând că cei doi nu se află în cea mai bună formă fizică şi nu pot duce un meci întreg într-un ritm susţinut. „Nu ştiu dacă vor juca din primul minut, pentru că Janos tocmai şi-a revenit după nişte probleme medicale, iar Tony se află la 60% din potenţialul său fizic", a spus antrenrul „studenţilor" după înfrângerea cu Mediaş.

Partida dintre Ceahlăul şi „U" se va disputa vineri de la ora 19:00, în direct la Digisport şi live-text pe ziuadecj.ro.

 

Etichete
Comenteaza