Ganea, ca şi plecat de la “U”. Care sunt antrenorii vizaţi să-i ia locul

 Ganea, ca şi plecat de la “U”. Care sunt antrenorii vizaţi să-i ia locul
Antrenorul Universităţii Cluj are soarta pecetluită indiferent de rezultatul partidei cu Săgeata Năvodari.

Cu 2 puncte în 8 etape şi eliminate din Cupa României de Ripensia Timişoara, Ionel Ganea va fi înlăturat de pe bancă, iar de luni pregătirea va fi condusă de un alt tehnician. Ilie Stan a negociat deja preluarea formaţiei în urmă cu trei săptămâni, însă pe listă mai figurează un nume surpriză, Costel Enache.

Cel din urmă a antrenat-o ultima dată pe Ceahlăul Piatra-Neamţ, de unde şi-a dat demisia după anumite neînţelegeri avute cu conducerea clubului.

La fel ca şi Ilie Stan, Enache este dispus să preia echipa, în ciuda situaţiei critice din clasament. Ionel Ganea se află în conflict deschis cu Ioan Mărginean după înfrângerea la scor (0-3) cu Concordia Chiajna de pe teren propriu. Lui Ganea i s-ar fi cerut să demisioneze încă de atunci, dar acesta a refuzat categoric, fiind acoperit de o clauză de 100.000 de euro. Oficialii clubului au găsit, însă, portiţa legală pentru a-şi demite antrenorul, făcând uz de o decizie a comitetului de creditori - forul de conducere al clubului - prin care se vota împotriva clauzelor din contractul lui Ganea. Astfel, Ganea poate fi eliberat din funcţie fără să mai primescă despăgubirile de 100.000 de euro.

Etichete
Comenteaza