Ganea, indisponibil pentru meciurile cu Insulele Feroe de la Cluj

Ganea, indisponibil pentru meciurile cu Insulele Feroe de la Cluj

Fundaşul stânga Cristian Ganea, de la echipa spaniolă de ligă secundă Numancia, a devenit indisponibil pentru meciurile pe care naţionala de fotbal a României se va susţine împotriva Suediei şi Insulelor Feroe.

Ganea s-a prezentat marţi, în cantonamentul echipei naţionale de la Mogoşoaia, cu probleme medicale, după întâlnirea disputată cu echipa de club luni seara. În urma investigaţiilor efectuate de staff-ul medical al tricolorilor, s-a constatat că tricolorul a suferit o leziune fibrilară de gradul 1 la nivelul gambei stângi, conform FRF. 

Întrucât perioada de recuperare este de două săptămâni, Cristi Ganea nu va fi apt pentru debutul naţionalei în preliminarii. Jucătorul va rămâne în cantonament până joi pentru a continua tratamentul, dar nu va face deplasarea în Suedia împreună cu echipa naţională, urmând a reveni la echipa de club. Selecţionerul Cosmin Contra nu va chema alt jucător în locul lui Ganea, precizează sursa menţionată. Contra nu va putea conta pe mai mulţi jucători importanţi ai echipei naţionale, precum atacanţii Florin Andone, George Ţucudean, mijlocaşul Gheorghe Grozav, fundaşul Vlad Chiricheş.

România întâlneşte Suedia, pe 23 martie 2019, de la ora 19:00, în deplasare, urmând ca pe 26 martie 2019, de la ora 21:45, pe stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, să înfrunte reprezentativa Insulelor Feroe.

Comenteaza