Ganea scoate artileria grea: Tony şi Szekely vor debuta cu Chiajna

Ganea scoate artileria grea: Tony şi Szekely vor debuta cu Chiajna
“Studenţii” clujeni primesc vineri vizita Concordiei Chiajna într-un meci crucial pentru rămânerea în Liga I şi în sezonul viiitor. Janos Szekely şi Tony Nwakaeme se pregătesc să-şi facă revenirea.

"U" Cluj e neînvinsă de la meciul cu Steaua, din etapa a 20-a şi va putea miza pentru prima dată Tony Nwakaeme şi Janos Szekely, ambii fiind legitimaţi în acestă săptămână. Universitatea Cluj - Concordia Chiajna se joacă maine seară, de la 20:30, iar meciul va fi tranmis în direct pe Digisport şi în format live-text pe ziuadecj.ro.

Formaţia clujeană nu are timp de relaxare, în ciuda parcursului pozitiv din mandatul lui Ionel Ganea (o victorie, două remize şi o înfrângere). "U" a ajuns la 22 de puncte în 23 de meciuri, e prima echipă în prezent deasupra liniei de salvare, dar programul e infernal. Azi, "studenţii" primesc vizita Concordiei Chiajna şi orice alt rezultat în afara unei victorii ar putea fi catastrofal pentru elevii lui Ganea. De partea cealaltă, Chiajna are un singur punct în ultimele patru partide şi are nevoie disperată de puncte pentru a ieşi din zona fierbinte. "Suntem nu nevoiţi, ci obligaţi să învingem Universitatea Cluj după parcursul din ultima vreme. Nu avem voie să greşim nimic, clasamentul nu ne permite. Universitate e în formă, am văzut-o în ultimele partide şi pune probleme", a explicat antrenorul Ilie Stan.

Ganea i-a pregătit şi câteva surprize omologului său de la Chiajna. Pentru prima dată, antrenorul va putea miza pe Tony Nwakaeme şi Janos Szekely, fotbalişti care au fost legitimaţi în această săpătămână. Ambii sunt anunţaţi că fac parte din lot şi ar putea începe chiar din primul minut partida! Cei doi au fost testaţi şi în cantonamentul susţinut la Braşov şi sunt într-o formă fizică optimă pentru a duce un meci întreg. În condiţiile date, Ganea ar putea începe partida în următoarea formulă de joc: Boşneag - Ciupe, Ninu, Raţiu, Nicola - Bucşa, Hidişan - Szekely, Dinu, Buleică - Tony.
După 23 de etape, "U" Cluj ocupă locul 14, cu 22 de puncte, iar Chiajna e pe 12 cu 25 de puncte. Meciul dintre Universitatea Cluj şi Concordia Chiajna se dispută în această seară, de la 20:30 şi va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport şi în format live-text pe ziuadecj.ro. În tur, „U" s-a impus pe terenul ilfovenilor cu 2-0, prin „dubla" lui Paulinho, aceea fiind singura victorie obţinută de „Şepci" în deplasare din acest sezon.

Bilaşco, cea mai importantă achiziţie

Chiajna s-a întărit înaintea partidei cu Universitatea Cluj. Astfel, ilfovenii i-au înregimentat pe (31 de ani) şi Daniel Novac (25 de ani), ambii sosiţi din postură de jucători liberi. Bilaşco a rămas fără angajament după despărţirea de Rapid, iar Novac a fost declarat liber după ce Sportul Studenţesc nu i-a achitat salariile pe mai multe luni. În acelaşi timp, echipa din Chiajna i-a reziliat contractul lui Sorin Paraschiv, fotbalistul intrând în conflict cu antrenorul Ilie Stan după un cartonaş roşu încasat cu uşurinţă în meciul cu Dinamo, pierdut de Concordia cu 2-0 în Ştefan cel Mare.

 

Etichete
Comenteaza